Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BAZEN, SAUNA, TERETANA...: Raskošna zagrebačka vila Zorana Mamića prodaje se za 2 milijuna eura, zavirite unutra

Prodaje se luksuzna vila Zorana Mamića u zagrebačkom naselju Markuševac.

 Zoran Mamić ima troje djece Izvor: Igor Soban/PIXSELL

Dok se nogometni menadžerZoran Mamić, zajedno sa svojim bratom Zdravkom Mamićem, nalazi u Bosni i Hercegovini pozornost domaćih medija privukla je luksuzna vila na zagrebačkom Markuševcu kojoj je on bio prvi vlasnik, a koja je sad ponuđena na prodaju.

Raskošna obiteljska vila, izgrađena 2009. godine, u tri etaže prodaje se po cijeni od dva milijuna eura.

 Prodaje se luksuzna vila Zorana Mamića Izvor: Igor Soban/PIXSELL

Kako je navedeno na Index oglasima, površina vile iznosi 600 metara kvadratnih, a nalazi se na zemljištu površine 3600 kvadrata.

U oglasu stoji i da je vila opremljena luksuznim dodacima poput vinoteke, teretane, bazena, jacuzzija, finske saune i parne kupelji koji se nalaze u podrumu.

U prizemlju se nalazi garderoba, gostinjska soba s kupaonicom, velika soba, također s kupaonicom, kuhinja s blagovaonicom, radna soba i prostrana dnevna soba s kaminom.

 Vilu Zorana Mamića kupio je njegov odvjetnik koji je sad prodaje Izvor: Story arhiva

Na katu će budućeg vlasnika dočekati još jedna dnevna soba, dvije sobe s garderobama i kupaonicama te velika natkrivena terasa, a tu je i garaža za dva automobila. Fotografije vile pogledajte ovdje.

Prema pisanju Jutarnjeg lista vila je u listopadu ove godine prodana na dražbi s početnom cijenom od 1,4 milijuna kuna, a kupac je Mijo Golub, odvjetnik Zorana Mamića koji je bio jedina zainteresirana stranka. Na nekretnini je u zemljišnim knjigama tada već bilo upisano i njegovo potraživanje od 8,7 milijuna kuna, bankovno potraživanje koje je preuzeo lani.

Na kući je bila i ovrha države radi naplate duga po osnovi oduzimanja stečene imovinske koristi. Sada je ta imovina u vlasništvu odvjetnika na prodaju iako vila u zemljišnim knjigama i dalje glasi na Zorana Mamića, no u tijeku je postupak upisa novog vlasnika, koji je već prodaje.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image