'ONO KAD SRETNEM BIVŠEG': Momčilo podijelio znakovitu objavu, mnogi se pitaju samo jedno

Momčilo Otašević zaintrigirao je novim Instagram storyjem.

Dražen Kokorić

Momčilo Otašević objavio je znakovitu Instagram priču. 'Kad sretnem bivšeg dečka', piše uz snimku. Mnogi su se odmah upitali je li sličan odnos sad i s njim i Jelenom Perčin.

Instagram 

Također, počelo je snimanje nove sezone serije Kumovi, a to je otkrila glumica Jagoda Kumrić. Ana Uršula Najev, Momčilo Otašević, Jagoda Kumrić, Davor Sabo i Petra Kraljev okinuli su zajednički selfie. To je prva zajednička fotografija nakon svih glasina o vezi.

Instagram 

Otkako se saznalo da se razvodi jedan od omiljenih glumačkih parova, Jelena Perčin i Momčilo Otašević, u cijeloj se regiji o tome puno govori, a osobito su interes javnosti potaknule glasine o tome da je krivac zgodna Momčilova kolegica iz serije 'Kumovi' Ana Uršula Najev, koja je nedavno i sama bila u centru medijskog interesa, nakon što je u javnost izašla njena neslavna epizoda kad je izbačena iz autobusa i posvađala se s vozačem.

Do naše redakcije još su u lipnju prošle godine počele dopirati glasine o krizi u braku omiljenog para. Bilo je znakovito i što su na Story Hall of Fame došli zajedno, ali tijekom večeri gotovo da se i nisu družili. U posjedu smo fotografije na kojoj se vidi da Ana i Momčilo pričaju na Hall of Fameu, a naš izvor rekao je da je Jelena cijelu večer bila u VIP dijelu, dok se Momčilo družio sa splitskom glumicom, a za šankom su pričali satima.

Story 

Dok Jelena i Momčilo o cijeloj situaciji šute kao zaliveni, Ana Uršula je odgovorila na pitanje novinara je li u vezi s crnogorskim zavodnikom.

'Apsolutno nije. Momo i ja smo kolege i nikad nismo imali, niti imamo ljubavni odnos. To da sam ja razlog njihovog razvoda nema nikakve veze s istinom i zdravim razumom. To je između ljudi koji se razvode i trebali biste njih upitati za detalje. Momo ima dvoje male djece i smatram da zbog toga javnost zaslužuje znati istinu. Barem iz poštovanja prema svima bližnjima, ako već ne postoji poštovanje prema nama’, rekla je za Slobodnu Dalmaciju.

Jelena Perčin i Momčilo Otašević odlučili su se razvesti nakon četiri godine braka, a par zajedno ima dvoje djece. Upoznali su se na snimanju serije 'Zora dubrovačka'.