Počelo je snimanje nove sezone serije Kumovi, a to je otkrila glumica Jagoda Kumrić. Ana Uršula Najev, Momčilo Otašević, Jagoda Kumrić, Davor Sabo i Petra Kraljev okinuli su zajednički selfie.

Momčilo Otašević i Ana Uršula Najev na snimanju serije Kumovi
Instagram 

Otkako se saznalo da se razvodi jedan od omiljenih glumačkih parova, Jelena Perčin i Momčilo Otašević, u cijeloj se regiji o tome puno govori, a osobito su interes javnosti potaknule glasine o tome da je krivac zgodna Momčilova kolegica iz serije 'Kumovi' Ana Uršula Najev, koja je nedavno i sama bila u centru medijskog interesa, nakon što je u javnost izašla njena neslavna epizoda kad je izbačena iz autobusa i posvađala se s vozačem.

Do naše redakcije još su u lipnju prošle godine počele dopirati glasine o krizi u braku omiljenog para. Bilo je znakovito i što su na Story Hall of Fame došli zajedno, ali tijekom večeri gotovo da se i nisu družili. U posjedu smo fotografije na kojoj se vidi da Ana i Momčilo pričaju na Hall of Fameu, a naš izvor rekao je da je Jelena cijelu večer bila u VIP dijelu, dok se Momčilo družio sa splitskom glumicom, a za šankom su pričali satima.

Momčilo Otašević i Ana Uršula Najev na Story Hall of Fameu 2022. godine
Story 

Dok Jelena i Momčilo o cijeloj situaciji šute kao zaliveni, Ana Uršula je odgovorila na pitanje novinara je li u vezi s crnogorskim zavodnikom.

'Apsolutno nije. Momo i ja smo kolege i nikad nismo imali, niti imamo ljubavni odnos. To da sam ja razlog njihovog razvoda nema nikakve veze s istinom i zdravim razumom. To je između ljudi koji se razvode i trebali biste njih upitati za detalje. Momo ima dvoje male djece i smatram da zbog toga javnost zaslužuje znati istinu. Barem iz poštovanja prema svima bližnjima, ako već ne postoji poštovanje prema nama’, rekla je za Slobodnu Dalmaciju.

Ana Uršula Najev i Momčilo Otašević zajedno glume u seriji 'Kumovi'
Nova TV