Osim vijesti o novoj ljubavnoj partnerici Zdravka Mamića, domaća javnost proteklih dana najviše govori o razvodu braka glumačkog para Jelene Perčin i Momčila Otaševića.

Od tada se prati svaki njihov korak, pogotovo zato što razlog razdvajanja nisu otkrili. Ipak, šuška se da je to mogla biti treća osoba, splitska glumica Ana Uršula Najev, koja s Momčilom glumi u seriji 'Kumovi'.

Ana Uršula Najev i Momčilo Otašević zajedno glume u seriji 'Kumovi'
Nova TV 

Do naše redakcije još su u lipnju prošle godine počele dopirati glasine o krizi u braku omiljenog para. Bilo je znakovito i što su na Story Hall of Fame došli zajedno, ali tijekom večeri gotovo da se i nisu družili. U posjedu smo fotografije na kojoj se vidi da Ana i Momčilo pričaju na Hall of Fameu, a naš izvor rekao je da je Jelena cijelu večer bila u VIP dijelu, dok se Momčilo družio sa splitskom glumicom, a za šankom su pričali satima.

Dok Jelena i Momčilo o cijeloj situaciji šute kao zaliveni, Ana Uršula je odgovorila na pitanje novinara je li u vezi s crnogorskim zavodnikom.

Momčilo Otašević i Ana Uršula Najev na Story Hall of Fameu 2022. godine
Story 

'Apsolutno nije. Momo i ja smo kolege i nikad nismo imali, niti imamo ljubavni odnos. To da sam ja razlog njihovog razvoda nema nikakve veze s istinom i zdravim razumom. To je između ljudi koji se razvode i trebali biste njih upitati za detalje. Momo ima dvoje male djece i smatram da zbog toga javnost zaslužuje znati istinu. Barem iz poštovanja prema svima bližnjima, ako već ne postoji poštovanje prema nama', rekla je za Slobodnu Dalmaciju.

Do prije nekoliko dana, glumica je uživala na putovanju u Brazilu gdje je posjetila svoju majku Veroniku Gomez Morales koja u Sao Paulu živi već godinama zajedno sa suprugom i kćeri iz drugog braka Arijanom.

Ana Uršula Najev s majkom i sestrom
Instagram 

Otkako se vratila kući odmah se bacila na poslovne obaveze što je i otkrila na Instagramu. 'Muke po ponedjeljku', napisala je na Instagram story, a izgleda da se priprema za snimanje.

Sada je objavila video na kojemu pjeva i u pozadini svira pjesmu 'You are my Sunshine'. 

'A što vi radite utorkom navečer?', napisala je Ana u opisu savršeno izvedenog videa. 'Gledam tebe', 'Baš lijepo pjevaš', 'Smijeh ti je zarazan', 'Moja lijepa kolegica', glase samo od nekih komentara pratitelja.

Inače, dobro je poznato da je glumica svestrana te da, uz to što se bavi glumom, i odlično pjeva, a jednom se pohvalila i da joj ni ples nije nimalo stran.