'SAVRŠENA SUBOTA': Ćorluka objavio snimku s kćeri Gretom i otkrio s čime uspješno usklađuje očinske dužnosti

Vedran Ćorluka je pokazao kako provodi subotu.

Instagram

Vedran Ćorluka (36) objavio je na Instagram storyju snimku sa svojom kćeri Gretom.

'Savršena subota', napisao je umirovljeni nogometaš. Podijelio je video na kojem se vidi kako gura kolica u kojima je njegova kći i usput prati utakmicu na televiziji.

Instagram 

Inače, njegova supruga Franka Batelić (30) pojavila se prije dva dana na dodjeli glazbene nagrade Cesarica, a otkrila je da li je situacija bolja nakon što je Novu godinu provela s Vedranom skidajući temperaturu sinu Viktoru (3) i uspavljajući kćer Gretu.

'Još jedno dvije, tri godine dok kćerkica malo ne ojača, situacija će biti ista. Sve je stvarno super, uživamo doma', rekla je za Story.

Robert Gašpert 

Također, otkrila nam je da nije u novu godinu ušla s velikim odlukama.

'Nisam od novogodišnjih odluka. Prvi mjesec uvijek nekako bude najduži i najsporiji, ali mislim da ove godine, kao i uvijek, želim uživati maksimalno u životu, truditi se, raditi, uzeti dan po dan bez prevelikih planiranja', zaključila je Franka.

Podsjetimo, pjevačica je od 2018. u braku s Ćorlukom, a kćer su dobili u studenom prošle godine. 'I stigla si nam ti, naša prekrasna djevojčice... Greta. 4.11.2022.', objavila je Franka na Instagramu.