Franka Batelić i Vedran Ćorluka 5. siječnja obilježavaju poseban dan. Naime, na taj dan 2020. godine Franka je rodila sina Viktora.

Tim povodom objavila je na Instagram priči snimku na kojoj maleni Viktor skakuće po rivi u Rapcu, a posvetila mu je pjesmu 'Photograph', izvođača Ed Sheerana.

Viktor Ćorluka 5. siječnja 2023. godine slavi 3. rođendan
Instagram 

Instagram profil obožavatelja domaće pjevačice objavio je kompilaciju fotografija koja je raznježila Franku.

Podsjetimo, Franka je početkom studenog rodila svoje drugo dijete, djevojčicu Gretu. Objavila je dvije fotografije na kojima je pozirala s tek rođenom kćerkicom i suprugom Vedranom Ćorlukom. 'I stigla si nam ti, naša prekrasna djevojčice... Greta. 4.11.2022.', napisala je kratko Franka u opisu. Inače, kroz cijelu svoju trudnoću nije otkrivala spol djeteta, iako je za Story jednom prilikom otkrila da se obitelj nada ženskom 'pojačanju'.

Nogometaš i pjevačica zaljubili su se na Zrću 2012. godine. Svoju su vezu Franka i Ćorluka potvrdili u javnosti šest mjeseci kasnije na božićnom koncertu na kojemu je Franka nastupala. Šest godina kasnije Franka i Vedran svoju su ljubav okrunili brakom.

Ćorluka, kojega svi od milja zovu Čarli, vezu s Frankom započeo je u vrijeme transfera iz londonskog Tottenhama u moskovski Lokomotiv, pa je par isprva vezu održavao na daljinu.