DOMAĆA VODITELJICA NE MIRUJE: Karmela Vukov-Colić nakon Tajlanda posjetila egzotičnu hit destinaciju koja je san mnogih

Bivša voditeljica Karmela Vukov-Colić nakon Tajlanda je otputovala na Kubu.

Instagram

Domaća voditeljica Karmela Vukov-Colić jedno je od najpoznatijih lica domaće televizije iako se u posljednje vrijeme okrenula potpuno drugačijem biznisu.

Naime, kao velika ljubiteljica putovanja spojila je ugodno s korisnim pa je u ožujku 2022. godine napravila potpuni zaokret u karijeri i postala direktorica Turističke zajednice Dugo Selo.

'Veliki mi je izazov i gušt to raditi. Tamo postoje stvarno dragi ljudi s kojima mislim da od Dugog Sela mogu napraviti jedno zgodno turističko mjesto, i to nam je cilj. To nije posao dovijeka, već mandatni posao koji traje četiri godine, a ja se nadam da će se tada pronaći neka druga osoba koja će to preuzeti', rekla je za Story.hr jednom prilikom Karmela.

A s obzirom na to da voli putovati i da radi kao turistički vodič, na njezinom Instagramu često možemo pratiti putovanja diljem svijeta. Tako je sada otkrila da je otputovala na Kubu.

'Vjerujte mi na riječ: da je malo sreće, Havana bi bila najljepši grad na svijetu', napisala je Karmela iz fotografije nastale u glavnom i najvećem gradu Kube. U komentarima joj se javila i bivša kolegica Barbara Kolar. 'Divne fotke. Uživajte!', napisala joj je kratko.

Kasnije je Karmela pokazala da se kroz havanu vozila u crvenom kabrioletu, kao i otkrila kako funkcionira život tamo.

Inače, nedavno se Karmela prisjetila početaka svoje karijere kada je program vodila kao 20-godišnjakinja.

'Od ove snimke prije 34 godine do danas, cijeli je jedan život. Skroz sam zadovoljna u što je ova djevojčica izrasla. Hvala Mateju na razglednici iz prošlosti', napisala je Karmela uz video na kojem je odjavila program.

Instagram 

'Na kraju smo našeg današnjeg druženja. Moram vam priznati da je meni vrijeme jako brzo proletjelo i da ću biti najsretnija na svijetu ako ste u našem programu uživali onoliko koliko smo i mi ovdje uživali. Vidimo se ponovno sutra u 15 sati, a ja vam želim laku noć', rekla je mlada Karmela u eteru, a već je tada bila prava ljepotica koja vjerojatno nije ni sanjala kakva je karijera čeka u budućnosti.