Svjetsko nogometno prvenstvo u Katru trenutno je glavna tema domaćih i stranih medija. U domaćoj emisiji Quatara. Voditeljsku ekipu čine Ivan Dorian Molnar i Robert Ferlin, a iz emisije u emisiju s njima možemo vidjeti i Antona Samovojsku, Tomislava Ivkovića, Marija Carevića, Zorana Zekića, Marija Strahonju, Nenada Bjelicu, Tomislava Stipića i Joška Jeličića.

Emisija Qatara
Pixsell 

Svi su već dobro poznati hrvatskoj javnosti, a jedan od njih je prije 16 godina i više nego zaintrigirao i medije i publiku. Naime, Tomislav Ivković je u istoj godini saznao da će postati otac dvoje djece - s Karmelom Vukov-Colić i Tihanom Zrnić. Mi smo iz Story arhive pronašli nekoliko fotografija na kojima Tomislav i Tihana šetaju centrom Zagreba s Leni i Lunom iz 2012. i 2016. godine.

Tomislav Ivković u šetnji s kćerkama
Story arhiva 

Karmela je rodila sina kojeg je nazvala Noa, a tu je informaciju više puta naglasila u medijima i prije nego što je on stigao na svijet. Ono što je iznenadilo izjava je Tihane Zrnić na pitanje je li odabrala ime za svoje dijete: 'Ako bude dečko, zvat će se Benjamin, Tiago ili Noa, a ako bude curica, zvat će se Luna', rekla je tada dok je bila u četvrtom mjesecu trudnoće.

Tomislav Ivković ima sina i dvije kćeri
Story arhiva 

Inače, Karmela je prije Noe rodila i kći Reu, a i o identitetu njezinog oca nikada nije previše govorila. S druge strane, Tomislav i Tihana su se tajno vjenčali 2007. godine, a zajedno su dobili dvije kćerke - Lunu i Leni. Godine 2016. rekla je da nisu zajedno već sedam godina.