Tihana Zrnić (41) nekad je bilo jedno od omiljenih televizijskih lica, a privlačila je pozornost i svojim ljubavnim životom.

Sestra bivšeg rukometnog reprezentativca Vedrana Zrnića, koja se rijetko pojavljuje u javnosti, s bivšim suprugom, nogometnim trenerom Tomislavom Ivkovićem (61) ima kćeri Lunu i Leni.

Par se zapravo razveo još 2009., no moglo ih se vidjeti zajedno pa se čini kako su zbog djece ostali u prijateljskim odnosima.

Tihana Zrnić s Tomislavom Ivkovićem dobila je dvije kćeri
Slaven Branislav Babic/PIXSELL 

Naime, kada su 2016. godine zapaljena dva njegova automobila, otkriveno je kako jedan pripada njegovoj 'bivšoj supruzi Tihani'. Time je slučajno otkriveno da nisu više u braku u koji su ušli 2007. 

Tihana je svojedobno ljubila i glumca Tarika Filipovića (49) prije nego što ga je osvojila bivša Miss Hrvatske Lejla Šehović. Tariku je veliku popularnost donijela voditeljska uloga 2002. u showu 'Tko želi biti milijunaš?'.

Uskoro se saznalo da ljubi Tihanu koja je izgradila manekensku karijeru. Tarik je bio pod povećalom javnosti, ali krio je privatnost od znatiželjnika. Ipak, njihova veza nije bila dugog vijeka. Uskoro je prekinuo sa Zrnić koja je izgradila uspješnu karijeru na televiziji. Ne zna se što im je presudilo jer je glumac krio privatni život.

No ubrzo je ljubio manekenku Iris Androšević. 

Inače, Zrnić se godinama bavila iznajmljivanjem stanova, a nakon toga je postala sportska komentatorica. Naime, komentira teniske mečeve.

Tihana Zrnić se razvela 2009. od nogometnog trenera Tomislava Ivkovića
Marko Lukunic/PIXSELL 

'Budući da su svi znali da sam teniska enciklopedija i da gledam tenis po pet, šest sati dnevno, moji stari prijatelji s televizije pustili su glas i tada je uslijedio poziv SportKluba. Tenis je moja ljubav od ranih tinejdžerskih dana. Moja starija kći aktivna je tenisačica koja se okreće profesionalnom bavljenju tenisom, tako da i uz nju upoznajem sve čari toga sporta. Puno je turnira, mečeva, lijepih iskustava, gradova, putovanja iza nas. Pratim sve muške i ženske turnire tijekom kalendarske godine. Za komentiranje se pripremam uz sve moguće izvore informiranja, kojih danas na sreću ima jako puno. Samo treba probrati najvažnije press materijale. Snimamo i tematske emisije prije svih velikih svjetskih teniskih događanja', ispričala je u siječnju  prošle godine u intervjuu za Tportal.

Tada je progovorila i o kćerima koje je dobila s Ivkovićem.

'Pubertet je u sportu nekako lakši. Luna je 15-godišnjakinja tenisačica, a Leni 13-godišnjakinja odbojkašica. Kad nisam na tenisu, onda sam na odbojci. Cure su žive, vesele, samostalne, okreću očima, lupaju vratima, ali dan po dan, pa će i to proći. Uglavnom, gledamo se preko nišana', rekla je.