Prije 16 godina, domaću je javnost zaintrigirao ljubavni trokut u kojem su se našle dvije voditeljice, Karmela Vukov-Colić i Tihana Zrnić te nogometni trener Tomislav Ivković.

Naime, te su 2005. godine obje ostale trudne, a iako je bilo jasno da Tihana čeka Tomislavovo dijete jer su tada bili u vezi, bivši nogometaš se u to vrijeme 'spetljao' i s njezinom tadašnjom kolegicom s HRT-a - Karmelom Vukov-Colić.

Karmela Vukov-Colić ima dvije kćeri
Instagram 

Tada se u medijima pisalo da je Ivković odlučio šutjeti o aferi koja je postala apsolutno glavna vijest u gradskim kuloarima, a jednom je izjavio da je tada 37-godišnju Karmelu poznao samo površno te da su se vidjeli svega nekoliko puta u životu. Također, njihovu je vezu okarakterizirao kao avanturu, što je izazvalo gnjev voditeljice koja je ispričala da je njezina ljubav s bivšim vratarom, kojeg je upoznala 2003. godine na Izboru nogometaša godine, rođena u siječnju 2004. godine kada su proveli za Karmelu nezaboravnih, a za Ivkovića očito zaboravnih, pet dana u Parizu.

On je u to vrijeme još uvijek živio u Portugalu gdje je završila njegova nogometna karijera, ali i drugi, osmogodišnji brak s Portugalkom Kati. Prije nje, dok je još igrao u Crvenoj zvezdi, bio je oženjen jednom Beograđankom. Ipak, u jednom se trenutku Ivković vratio u Zagreb zbog ponude tadašnjeg izbornika Zlatka Kranjčara da mu bude pomoćnik. Par se i u Zagrebu nastavio viđati, ali su odnosi zahladjeli kad ga je Karmela šokirala viješću da očekuje bebu.

Tihana Zrnić i Tomislav Ivković zajedno su dobili dvije kćeri
Marko Lukunic/PIXSELL 

A mnogima je nevjerojatna činjenica da je Tomislav upravo Karmelu tražio broj telefona kolegice Tihane Zrnić koja mu je zapela za oko na snimanju emisije '5 plus' i to pod izlikom da mu treba broj za Niku Kranjčara. 'Rekla sam mu da nisam svodnik nogometašima i neka si Niko Kranjčar sam nabavi Tihanin broj', ispričala je Karmela tada.

Karmela je rodila sina kojeg je nazvala Noa, a tu je informaciju više puta naglasila u medijima i prije nego što je on stigao na svijet. Ono što je iznenadilo izjava je Tihane Zrnić na pitanje je li odabrala ime za svoje dijete: 'Ako bude dečko, zvat će se Benjamin, Tiago ili Noa, a ako bude curica, zvat će se Luna', rekla je tada dok je bila u četvrtom mjesecu trudnoće.

Tihana Zrnić s Tomislavom Ivkovićem dobila je dvije kćeri
Slaven Branislav Babic/PIXSELL 

'Doista ne znam što da vam kažem na to. Tolika identifikacija sada već postaje čudna. Nekako mi se čini da je Tihana Zrnić ovaj put malo pretjerala. Ali, ovo je slobodna država i svatko ima pravo dati djetetu ime koje želi. Neki se ljudi rađaju veliki, a neki mali. I malima možete dati Mercedes i kuću na Pantovčaku pa će opet ostati mali i živjeti tuđe živote', komentirala je tada Karmela za Story Tihaninu izjavu.

Inače, Karmela je prije Noe rodila i kći Reu, a i o identitetu njezinog oca nikada nije previše govorila. 'Nikakve priče ne mogu poremetiti moj unutarnji mir. I kad se Rea rodila, nagađalo se tko je njezin otac. Svi su bili njezini očevi, od Mirka Fodora do Šime Vlajkija. Najradije bih otišla iz zemlje na šest mjeseci dok se buka oko toga ne stiša', izjavila je tada Karmela.

Tomislav i Tihana vjenčali su se tajno 2007. godine, nekoliko mjeseci nakon rođenja prve kćeri Lune. Drugu su kćer Leni dobili 2008. godine, a 2016. je godine za tportal izjavio da Tihana i on nisu zajedno već sedam godina. Dakle, čini se da su se razveli 2009. godine pa možemo zaključiti da ljubav nije dugo trajala. Ipak, ostali su u dobrim odnosima.