Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRELJUBNIK NAŠAO SREĆU U OTVORENOM BRAKU: Tvrdi da je monogamija djetinjasta, a prvu suprugu je varao s dadiljom

Otvoreni brak Ethana Hawkea s Ryan Shawhughes nije iznenadio mnoge nakon što je s njom varao prvu suprugu Umu Thurman.

Ryan Shawhughes i Ethan Hawke Izvor: Profimedia

Ryan Shawhughes (39) osvojila je 12 godina starijeg glumca Ethana Hawkea dok je čuvala njegovu djecu koju je on dobio s Umom Thurman (51).

Kada je Uma saznala da Ethan ima aferu s dadiljom, okončala je njihov brak. Prvo je žestoko opovrgavao da je kriv za preljub, no 2008., tri godine nakon razvoda od Thurman oženio se s Ryan. Iste godine kada su se vjenčali, dobili su kćer Clementine (13), a 2011. kćer Indianu (10).

Ethan Hawke s Ryan Shawhughes s kojom je varao Umu Thurman. Izvor: Profimedia

Čini se da Hawke s bivšom dadiljom ima skladan brak i svojedobno se saznalo da ključ toga što ne prakticiraju monogamiju, odnosno imaju otvoren odnos. Glumac je progovorio o nestvarnim očekivanjima koja vjernost jednoj osobi postavlja za vezu.

'Ljudi imaju djetinjasti pogled na monogamiju i vjernost. Kažu: 'Varao je pa je loš, varala je pa je loša', a zapravo naša vrsta nije monogamna. Veza se ne može temeljiti na seksualnoj vjernosti', objasnio je 2013. u razgovoru za časopis Porter.

Očito je da se s tim stavom njegova bivša supruga Uma nije slagala s kojojom ima kćer Mayu (23) i sina Levona (19), no očito je Ethan pronašao 'zajednički jezik' s Ryan.

Zajednička pojavljivanja glumca sa suprugom pogledajte u galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals