Ruben van Gucht, suprug Blanke Vlašić, pokazao je na Instagramu kako obitelj provodi dan.

Naime, Blanka, Mondo i on otišli su na ručak u jedan splitski restoran. 'Ručak s mamom', piše na fotografiji. Moramo priznati, mnogi bi im pozavidjeli na kvalitetnom obiteljskom druženju i ovakvom sunčanom pogledu na more.

Blanka Vlašić sa sinom Mondom
Instagram 

Prije nekoliko dana Blanka je objavila na Instagramu da se uspješno snalazi u majčinstvu kad je prošetala sa sinom splitskom plažom Žnjan, a društvo im je pravila udomljena kujica Roza.

Naša nekadašnja najbolja atletičarka postala je majka dječaka na svoj 39. rođendan, 8. studenoga. Mondo je bio dugačak 53 centimetara i težak 4500 grama. Sretne vijesti o trudnoći otkrila je u istoj objavi u kojoj je javnosti priznala da se udala. 

Blanka Vlašić u šetnji sa sinom
Instagram 

'Rekli smo da jedno drugom u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji, da osnivanju obitelji Van Gucht- Vlašić u budućnosti. Da, najvećem daru koji smo do sad dobili u svojim životima, dječačiću koji će biti rođen krajem ove godine i koji nam znači sve na svijetu', napisala je tad.

Nakon poroda, Ruben je objavio prvu obiteljsku fotografiju. 'Mondo. Rođen na mamin rođendan kao najljepši poklon ikad', piše uz fotografiju na kojoj obitelj pozira.

Atletičarka je nedavno o posljednjim tjednima trudnoće i imenu sina progovorila ekskluzivno za magazin Story.

'Osjećam se odlično, iako mi je postalo malo izazovnije u posljednjim tjednima kada više nije jednostavno odspavati noć u komadu i obuti tenisice, ali uistinu se ne mogu žaliti jer u cijeloj trudnoći nisam imala većih problema. Ne strahujem od porođaja, iako je razumljivo da nepoznato može izazvati određenu količinu straha i nelagode. Svaki porođaj je iskustvo za sebe i nastojim s pozitivnim mislima dočekati svoj', rekla nam je tada.