Blanka Vlašić je majka dječaka postala na svoj 39. rođendan, 8. studenoga. Mondo je bio dugačak 53 centimetara i težak 4500 grama. U ponedjeljak je Hrvatska je igrala utakmicu protiv Japana u Katru na Svjetskom nogometnom prvenstvu te smo na posljetku pobijedili.

Blanka svoju nervozu nije mogla skriti, a mnogi se ne mogu čuditi da izgleda kao da nije rodila!

Blanka Vlašić nakon poroda
Instagram 

Podsjetimo, Blanka se za Rubena udala u svibnju ove godine, a odmah je otkrila i da par čeka bebu. 'Rekli smo da jedno drugom u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji, da osnivanju obitelji Van Gucht- Vlašić u budućnosti. Da, najvećem daru koji smo do sad dobili u svojim životima, dječačiću koji će biti rođen krajem ove godine i koji nam znači sve na svijetu', napisala je tada. 

Atletičarka je nedavno o posljednjim tjednima trudnoće i imenu sina progovorila ekskluzivno za magazin Story.

Blanka Vlašić rodila je sina Monda
Instagram 

'Osjećam se odlično, iako mi je postalo malo izazovnije u posljednjim tjednima kada više nije jednostavno odspavati noć u komadu i obuti tenisice, ali uistinu se ne mogu žaliti jer u cijeloj trudnoći nisam imala većih problema. Ne strahujem od porođaja, iako je razumljivo da nepoznato može izazvati određenu količinu straha i nelagode. Svaki porođaj je iskustvo za sebe i nastojim s pozitivnim mislima dočekati svoj', rekla nam je tada.

Nedavno je Ruben objavio prvu obiteljsku fotografiju. 'Mondo. Rođen na mamin rođendan kao najljepši poklon ikad', piše uz fotografiju na kojoj obitelj pozira.

U galeriji pogledajte više fotografija Blanke i Rubena.  

Instagram, Maja Prgomet Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht vjenčali su se u svibnju 2022.