Ništa što sam dosad proživjela ne može se usporediti s iskustvom trudnoće.

A putovanje je tek počelo… Više nisam sama sebi najvažnija, tu je drugo biće koje zaslužuje najbolju verziju svojih roditelja. Ako već osjećam ovoliku ljubav prema svom djetetu, ne mogu ni zamisliti koliko će ona biti neizmjerno veća kada ga uzmem u naručje. Svakako sam se promijenila, i to nije samo utjecaj hormona.

Uloga koja mi je darovana je za cijeli život i zahtijeva svakodnevan rad na sebi kako bih svom djetetu pomogla da odraste i izraste u sretnu i ispunjenu osobu. Ne uzimam je olako ni zdravo za gotovo. Biti roditelj je najzahtjevnija životna uloga, ali vjerujem i najzahvalnija - ekskluzivno za časopis Story rekla je 38-godišnja Blanka Vlašić, naša najuspješnija sportašica svih vremena koja s poznatim belgijskim novinarom čeka svoje prvo dijete.

Kada je u svibnju ove godine na društvenoj mreži objavila da se udala i da čeka sinčića, malo je reći da je sve iznenadila i ostavila bez teksta. Nakon duge i zavidne karijere, ova umirovljena sportašica odlučila se na najvažniji životni korak, majčinstvo.

Samo je nekoliko tjedana dijeli do prvog susreta sa sinčićem kada će ga uzeti u naručje i osjetiti neopisivu ljubav i toplinu.

Blanka je ekskluzivno progovorila i o imenu sina.

Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht vjenčali su se u svibnju 2022.
Instagram 

'Već smo ga odabrali! Bit će to internacionalno ime koje će se lako izgovarati i u Hrvatskoj i Belgiji. Za krsno ime sam, pak, imala potpunu slobodu izbora', otkrila je nikad sretnija sportašica.

Što je još rekla o dolasku prinove, suprugu Rubenu van Guchtu i posljednji trudničkim danima, saznajte u novom broju magazina Story koji je na kioscima od srijede, 2. studenog!