SLAVNI GLUMAČKI PAR OČEKUJE DRUGO DIJETE: 'Užasnut sam. S prvom bebom ste kao da hodate kroz oblake'

Slavni glumački par objavio je da očekuju svoje drugo dijete.

Profimedia

Glumci serije 'Igra prijestolja' Kit Harington i Rose Leslie čekaju drugo dijete. Harington, koji je glumio Jona Snowa u hit seriji, objavio je uzbudljivu vijest o bebinom skorom dolasku u petak u emisiji 'The Tonight Show'.

Harington i Leslie dobili su svoje prvo dijete, dječaka, početkom 2021. godine. Govoreći o svom dvogodišnjem sinu, Harington je rekao voditelju Jimmyju Fallonu da će njihov sin 'doživjeti šok života' jer je spreman 'dobiti brata ili sestru'.

Profimedia 

'Užasnut sam', priznao je Harington. 'S prvom bebom ste kao da hodate kroz oblake i plešete kroz polja tratinčica 9 mjeseci, pa - muškarac je u svakom slučaju.'

Harington priznaje da je drugi put 'provjera stvarnosti mnogo kraća. Vrlo brzo postajete praktični.' Na pitanje što njegov sin misli o novoj bebi, Harington priznaje da to još nije 'konceptualno razumio'.

'Pokušavamo ga pripremiti za to, pokazujemo na Rosein trbuščić i kažemo 'mamino dijete'. A on pokazuje na svoj trbuščić i kaže, 'moja beba'', rekao je Harington.

U rujnu 2020. Leslie (35) potvrdila je da ona i Harington (36) očekuju svoje prvo dijete. Njenu trudnoću otkrio je britanski časopis Make kada je glumica debitirala na naslovnici. Leslie je govorila o predstojećem roditeljstvu za The Post u listopadu 2020., rekavši da je oduševljena.

Leslie je glumila uz svog sadašnjeg supruga u 'Igri prijestolja' od 2012. do 2014. godine. Par je debitirao na crvenom tepihu 2016. na dodjeli nagrada Olivier u Londonu, a potvrdili su svoje zaruke u novinskoj objavi 2017. Par se vjenčao 2018. u dvorcu Leslienih predaka u Škotskoj nakon prvog susreta na setu.