TORBICA OD SKORO 4 TISUĆE EURA I 'NEZAHVALNE' ČIZME: Nikad ljepša Iva Jerković u izdanju koje će žene kopirati

Iva Jerković pojavila se na beauty događaju i svojim izdanjem ukrala svu pažnju.

John Pavlish

Bivša manekenka Iva Jerković pojavila se na Kérastase beauty događaju u Zagrebu gdje je predstavljena nova Kérastase Symbiose linija za kosu napravljena da redefinira igru protiv prhuti, zadirujući dublje, na staničnoj razini.

Kao i uvijek, prekrasna Iva oduševila je svojim modnim izdanjem, crnom midi haljinom, crnim kaputom i čizmama od brušene kože.

John Pavlish 

Ipak, najviše pažnje privukla je torbica kojom je Iva razbila 'crninu'. Riječ je o crvenoj torbici zmijskog uzorka brend Gucci s prepoznatljivim simbolom kukca čija je cijena oko 4 tisuće dolara odnosno skoro 4 tisuće eura.

Osim torbice, u centru pažnje je bio i njezin uvijek mladolik izgled, pa se može reći da su za Ivu godine stale.

John Pavlish 

Podsjetimo, Iva je ovih dana proslavila treći rođendan svojoj kćerkici Rini Ami, a zabava je bila u pastelnim bojama i u temi jednoroga.

Iva je i pozirala s mezimicom koja je imala bijelu haljinicu, a nema sumnje da je uživala u rođendanskoj proslavi.

Instagram 

Bivša manekenka i poduzetnica o privatnom životu ne govori puno ni često, a o tome najbolje svjedoči činjenica da je nju i njenog dugogodišnjeg partnera i oca njene kćeri, poduzetnika Josipa Antića gotovo nemoguće vidjeti zajedno u javnosti.

Robert Gašpert 

Ipak, jednu stvar Iva ni ne pokušava sakriti, a to je promjena koju je majčinstvo donijelo u njen život. Iva je u veljači 2020. rodila djevojčicu kojoj je dala unikatno ime Rina Ami, a često ih se može uhvatiti u šetnji zagrebačkom špicom.

U galeriji pogledajte više fotografija Ive Jerković.

Instagram Iva Jerković jedna je od najatraktivnijih Hrvatica