Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IVA JERKOVIĆ PROGOVORILA O KĆERI KOJU SKRIVA OD JAVNOSTI: 'Dijete sam jako dugo čekala, uz nju je sve sporedno'

Autor Jelena Mileusnić

Iva Jerković progovorila je o kćerkici i majčinstvu.

 Iva Jerković je 2020. godine rodila kćerkicu Izvor: Filip Hofer

Bivša manekenka Iva Jerković o privatnom životu ne govori puno ni često, a o tome najbolje svjedoči činjenica da je nju i njenog dugogodišnjeg partnera i oca njene kćeri, poduzetnika Josipa Antića gotovo nemoguće vidjeti zajedno u javnosti.

Ipak, jednu stvar Iva ni ne pokušava sakriti, a to je promjena koju je majčinstvo donijelo u njen život. Iva je u veljači 2020. rodila djevojčicu kojoj je dala unikatno ime Rina Ami.

Kćerkicu također nerado pokazuje te fotografije s njom gotovo nikad ne objavljuje na društvenim mrežama, no u nekoliko navrata fotografi su je ‘ulovili’ kako s kćerkicom šeće zagrebačkim centrom.

 Iva Jerković ima dijete s poduzetnikom Josipom Antićem Zefom Izvor: Robert Gašpert

Iva je imala uspješnu manekensku, a zatim i televizijsku karijeru, a sad je vlasnica beauty salona, no u nedavnom intervjuu je istaknula da je upravo majčinstvo bilo to što je njenom životu dalo poseban smisao.

Zadovoljstvo karijerom i majčinstvom ne može se usporediti. Kad si mlad, gradiš karijeru, ali nema tih lijepih emocija. Majčinstvo je čista ljubav. Mislim da me jako promijenilo, ono je neka druga dimenzija života. Sve se počne vrtjeti oko djeteta. Ostale stvari su manje bitne, na prvome mjestu je moje dijete’, rekla je za Dnevno.

Mogu reći da mi je majčinstvo dalo puninu života. Ispunilo je moj život i dalo mu smisao. Smisao življenja. Bit života je da radimo i živimo onako kako želimo, da živimo ispunjeno. A kod mene je to majčinstvo’, dodala je.

U istom je intervjuu ispričala da joj je trudnoća, iako neplanirana, prošla lagano, a opisala je i kako se snašla u ulozi majke.

 Iva Jerković s kćerkicom Rinom Ami Izvor: Filip Hofer

‘Gledala je ona mene, gledala sam ja nju pitajući se: I što ćemo sada?! No brzo sam uhvatila ritam. Valjda je to u genima. Instinktivno sam znala što treba raditi. Ti prvi dani nisu bili previše zahtjevni, a ni inače nisam spavalica, nikad mi nije trebalo puno sna pa nije bilo problema. Sve se nekako posložilo, i posao i kuća i majčinstvo’, istaknula je Iva.

Ispričala je da je njena kćerkica veselo i živahno dijete koje se voli družiti s ljudima, a otkrila je i kako je izabrala njeno neobično ime.

‘Do zadnjeg trena nisam znala kako će se zvati. Dvoumili smo se između raznih imena, a među najljepšim imenima su bila Rina i Ami. No tek prije poroda sam odlučila da bude Rina, a kako sam uvijek neodlučna, tako smo u zadnji tren dodali i Ami. I tako je dobila ime Rina Ami’, rekla je Iva.

Za sad je, kaže, najviše posvećena kćerkici, a za hobije će, rekla je, biti vremena kad ona malo odraste.

Dijete sam jako dugo čekala i sad mi je Rina Ami na prvome mjestu, a karijera manekenke mi iz ove perspektive izgleda kao sjena stvarnog života. Uz nju, sve drugo je sporedno. Sebe sam stavila na drugo mjesto. Vremena za hobije imat ću kad ona malo stasa, kad bude više slobodnog vremena’, zaključila je Iva.

Još fotografija Ive Jerković s kćerkicom pogledajte u galeriji: 

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image