BEN UHVAĆEN S MISTERIOZNOM ŽENOM NAKON SVAĐE S J.LO: Svi mu se još smiju zbog sramotnog ponašanja

Ben Affleck fotografiran je u Santa Monici, ponovno neraspoložen, ali ovog puta u društvu misteriozne žene.

Profimedia

Ben Affleck (50) ovih dana jedna je od glavnih tema medija zbog svog ponašanja na dodjeli Grammy nagrada 2023.

Postao je glavni akter memova na društvenim mrežama, a fotografije njegovog neraspoloženog izraza lica obišle su svijet.

Profimedia Jennifer Lopez i Ben Affleck na dodjeli Grammy nagrada 2023.

Na Grammyje je stigao sa suprugom Jennifer Lopez, a glumac nije izgledao nimalo oduševljeno što je morao prisustvovati događaju. Svaki put kada ga je kamera usnimila, nije mogao sakriti nezadovoljstvo, a u jednom su se trenutku krenuli Jen i on raspravljati dok se nisu sjetili da ih većina svijeta gleda.

Kako pišu strani mediji, razlog napetosti između Jennifer i Bena je bio što je ona htjela da se glumac potrudi na dodjeli i ponaša kao da mu je zabavno. Otkriveno je i što je pjevačica rekla svom suprugu.

'Prestani. Izgledaj više prijateljski. Izgledaj motivirano', opomenula ga je Lopez. 'Mogao bih', odgovorio joj je Affleck.

youtube/screenshot 

Podsjetimo, Ben se rijetko smije u društvu svoje supruge Jennifer (53) što su mnogi primijetili, a sada je nakon Grammyja fotografiran u Santa Monici.

Profimedia 

Društvo mu je pravila misteriozna žena, a Ben je, po običaju, imao ozbiljan izraz lica i nije mu odgovarala pažnja paparazza, a zasigurno ga muči i to što ga se 'razvlači' po medijima.

Profimedia 

Podsjetimo, nije prvi put da Ben ne skriva 'mržnju' prema javnim događanjima i medijskoj pažnji. U kolovozu je viđen s tužnim izrazom lica, a nije djelovao najsretnije ni na medenom mjesecu u Parizu, gdje su ga paparazzi ulovili i kako spava na brodu.

Profimedia 

Poznato je da Ben nije oduševljen pozornošću medija i javnosti koju dobiva većinom zbog svoje supruge.

Također, i u New Yorku je na ljeto pokazao ljutiti izraz lica, a čak ga ni Jennifer nije mogla smiriti.