Jennifer Lopez (53) i Ben Affleck (50) postale su zvijezde ovogodišnje dodjele glazbenih nagrada Grammy, ali ne zbog nagrade koje je ona osvojila.

Supružnici su snimljeni kako se prepiru i njihove snimke su postale viralne. Na TikToku se dijele videi neraspoloženog Bena s dodjela, a neki Entertainment Tonight je izdvojio i njegove omiljene izraze lica. Prizor je urnebesan jer svi plešu oko glumca dok on jedva pomiče glavu i tijelo.

Video možete pogledati ovdje.

'Mislim da pokušava biti trijezan, a kad si trijezan i negdje gdje ne želiš biti, to može biti jadno. Doživio sam ovo', 'Neka netko ovom čovjeku donese cigaretu i pivo! On me stresira!', 'Dosadno mu je! Nije ovo njegova vrsta druženja', 'Ben zna da se njegova žena udala za polovicu muškaraca ovdje!', 'Ako je glumac, zašto se ne glumi da se dobro zabavlja?', neki su od komentara na Affleckovo ponašanje.

Ben Affleck i Jennifer Lopez na Grammy dodjeli nagrada
youtube/screenshot 

Kako pišu strani mediji, razlog napetosti između Jennifer i Bena je bio što je ona htjela da se glumac potrudi na dodjeli i ponaša kao da mu je zabavno. Otkriveno je i što je pjevačica rekla svom suprugu.

'Prestani. Izgledaj više prijateljski. Izgledaj motivirano', opomenula ga je Lopez. 'Mogao bih', odgovorio joj je Affleck.

Njihova rasprava je u nedjelju započela nakon što je glumac šaputao pjevačici na uho nakon čega se ona trznula i otresla na njega te mu tako odgovorila na ono što je rekao. Tada se Ben počeo mrštiti i popravljati prsluk i držanje prije nego što je paru sinulo da ih snima kamera.

Ben Affleck na dodjeli Grammyja 2023.
Profimedia 

Lopez je s ledenim izrazom lica pokušala prikriti trenutak, iako je Affleck cijelu večer izgledao nesretno i kao da mu je dosadno. Zbog toga su na njihov račun krenule šale na TikToku.

'Jennifer Garner kod kuće jede kokice i misli: 'Djevojko, on je sad tvoj problem'', 'Producenti Grammyja su tako čudni zbog ovoga, ali ja to volim', 'Njezino lice kada je vidjela kameru', komentirali su.

Ben Affleck na dodjeli Grammyja 2023. godine
Profimedia 

Iako je jasno da između para nije bajno, Jennifer se pokušava to pokazati. Pjevačica je na Instagramu objavila video na kojem se doima kao da je sve između nje i Afflecka savršeno. 

'Uvijek najbolje vrijeme s mojom ljubavi, mojim suprugom', poručila je. 

Video pogledajte ovdje.

Inače, i nedavno je kružila snimka svađe Bena i Jennifer s nedavne premijere njezinog filma 'Shotgun Weeding' u Hollywoodu. Na prvu se čini lo da Jennifer i Ben imaju sasvim normalan razgovor dok ona ispija piće koje drži u ruci.

No ako se pažljivije pogleda snimku, vidi se kako Affleck izgleda defenzivno dok ga Lopez sumnjičavo promatra. Nemoguće je čuti o čemu razovaraju dok u pozadini svira Jenniferin hit 'Let's Get Loud'.

Ubrzo je jedan tiktoker, koji se bavi čitanjem s usana, razjasnio što se događalo između supružnika čiji je video rasprave prikupio više od pet milijuna pregleda. Tvrdi da je Ben rekao: 'Nisam ništa popio, u redu?'.

Ben Affleck i Jennifer Lopez su u braku
Profimedia 

Jennifer ga je nakon toga oštro pogledala dok je pila piće koje je izgledalo kao vino. 'Jen', navodno je glumac frustrirano rekao pjevačici.

Video pogledajte ovdje.

Podsjetimo, dobro je poznato da je Ben liječeni alkoholičar i nekoliko puta je bio na odvikavanju. Šokirao je javnost kada je prošle godine za ovisnost okrivio svoju bivšu suprugu Jennifer Garner (50).

'Definitivno bih i dalje pio da sam ostao u braku. Ona je jedan od razloga zašto sam počeo piti... jer sam se osjećao zarobljeno. Bili smo u braku koji nije uspio, to se događa. Volim je i poštujem, ali nisam želio ostati u braku. Pokušavali smo uvijek iznova, uglavnom zbog djece. Mislio sam - ne mogu sve ovo ostaviti zbog djece, ali nisam sretan, što da radim? I onda bih popio cijelu bocu viskija i zaspao na kauču', rekao je glumac i poslije tvrdio da je sve izvučeno iz konteksta.

Ipak, Affleck se nije uspio odviknuti od pušenja i više puta je snimljen s cigaretom u ruci. Zanimljivo je da Lopez ne smeta Benova ovisnost o cigaretama, iako ona vodi veliku brigu o zdravlju. Redovito vježba četiri do pet puta tjedno, zdravo se hrani, ne pije kavu ni alkohol.

'Ne pijem, ne pušim niti uzimam nešto što ima kofein. To uništava kožu s godinama', rekla je jednom Jennifer.