'IDI I SPAVAJ S NJIM': Nekad najveća teen zvijezda dobila šokantni savjet što da radi s glumcem koji obožava mlađe

Isplivao je stariji intervju Mische Barton u kojem je otkrila šokantni savjet svog publicista.

Profimedia

Ne prestaju kritike na račun Leonarda DiCaprija (48) i njegove navodne djevojke, 19-godišnjeg izraelskog modela Eden Polani.

U raspravama o slavnom glumcu isplivala je i jedna stara izjava njegove kolegice, Mische Barton (37) koju publika pamti ulozi u seriji 'O.C.'. Mischa je rekla da joj je publicist savjetovao da spava s Leonardom kako bi dobila medijsku pažnju.

Profimedia 

Tada je već dvije godine glumila u seriji 'O. C.' koja se počela emitirati 2003. godine. O šokantnom savjetu svog publicista Craiga Schneidera progovorila je u prosincu 2005. u intervjuu za magazin Harpers & Queen.

Mischa je tada imala 19 godina, a DiCaprio je u to vrijeme prekinuo vezu s Gisele Bundchen. Glumica je ispričala da su Craig i ona vidjeli snimku Leonarda u Malibuu nakon čega joj je on rekao: 'Za dobrobit svoje karijere odi i spavaj s tim čovjekom'.

No Barton to nije zanimalo i odgovorila je publicistu: 'Nije li Leu 30 ili tako nešto?'. Intervju s Mischom se dijeli po društvenim mrežama i ismijavala se glumčeva navika da ima romanse s puno mlađim ženama.

Inače, nakon što su se korisnici društvenih mreža šalili na Leonardov račun, o njemu se oglasila i novinarka i bivša voditeljica Fox Newsa Megyn Kelly (52) i bio je glavna tema njezinog podcasta 'The Megyn Kelly Show'.

'On sada izlazi s tinejdžericom, doslovno s tinejdžericom. Samo će nastaviti tucati tinejdžerice ostatak života', ispričala je bijesno.

'Svaki tjedan je u vijestima o tome kako ne želi izlaziti s nikim starijim od 25 godina. Ako hoće, to postaje vijest… A sada je zapravo posegnuo za tinejdžericom', nastavila je pričati o njemu.

Instagram 

Nakon toga je počela pričati o Leonardovom fizičkom izgledu. 'Napuhnut je. Moglo bi se reći da je ovaj tip malo previše tulumario. Izgleda veliko, napuhnuto. Trebao bi se ostaviti alkohola', komentirala je i prisjetila se njegovog izgleda na plaži.

Usporedila ga je i sa slavnom pjevačicom. 'Stari gore od Madonne', istaknula je Megyn.

Ipak, izvori bliski glumcu kažu da DiCaprio nije u vezi s 19-godišnjom Eden. Tvrde da su tek oboje bili na partyju koji je organizirala pjevačica Ebony Riley i na kojemu su se okupile brojne poznate face. Također su istaknuli da su ih smjestili da sjede jedno kraj drugog.

Profimedia 

Podsjetimo, Leonardo iza sebe ima veze s glumicama Blake Lively i Camilom Morrone te manekenkama Bar Refaeli, Toni Garrn, Kelly Rohrbach i Ninom Agdal.