HTIO JE IZGLEDATI MLAĐE: Legenda izašla s 54 godine mlađom obožavateljicom starijih muškaraca i šokirala licem

Svi se pitaju što se dogodilo s licem Ala Pacina.

Profimedia

Slavni glumac Al Pacino svojedobno je bio jedan od najpoželjnijih muškaraca u Hollywoodu, a iako su mu sad 82 godine i jasno je da više nije u punoj fizičkoj snazi, svoju reputaciju velikog zavodnika i dalje opravdava.

Glumačka legenda iza sebe ima brojne veze, no niti s jednom ženom nije stao pred oltar. Najdulje je bio s u vezi s argentinskom glumicom Lucilom Solom (45), s kojom je proveo 10 godina.

Profimedia 

S bivšom partnericom Beverly D'Angelo (70), koja je poznata po komediji 'Godišnji odmor snova', ima blizance Oliviju i Antona (21). Zajedno su bili sedam godina, a razišli su se 2003. Sa svojom bivšom učiteljicom glumce Jan Tarrant je dobio kćer, producenticu Julie Marie (32). Imao je romanse i s Diane Keaton (76), pokojnom Jill Clayburgh, Penelope Ann Miller (58), Kathleen Quinlan (67) te redateljicom Lyndall Hobbs (70).

Prije dvije godine prekinuo je vezu s izraelskom glumicom Meital Dohan (42) kojoj je, kako su pisali američki mediji, presudila razlika u godinama. Zato mu ne smeta 53-godišnja razlika sa sadašnjom djevojkom, producenticom Noor Alfallah (28).

Profimedia 

Iako je lijepa Noor poznata po tome da voli starije(najmlađi dečko joj je bio njemački biznismen Nicolas Berggruen koji je u vrijeme kad su bili u vezi imao 57 godina, a ona 25), njena veza s Pacinom izazivala je podizanje obrva i mnogi su im predviđali brzi kraj, no ljubav i dalje cvjeta.

Profimedia 

Slavni par snimljen je ovih dana pri odlasku iz jednog restorana u zapadnom Hollywoodu, a s njima je bio i glumac Leonardo DiCaprio. Svi troje su bili odjeveni u crno od glave do pete, a usprkos Leonardu koji se toliko zakamuflirao maskom za lice i šiltericom da mu se ni oči nisu mogle vidjeti i mlađahnoj ljepotici koja se može podičiti itekako atraktivnim izgledom, pozornost je ukrao Pacino, odnosno njegovo lice.

Profimedia 

Naime, na fotografijama se vidi da je glumčevo lice izrazito žute boje dok su mu uši i vrat barem dvije nijanse svjetliji od obraza, čela i nosa. Fanovi na društvenim mrežama se pitaju što se dogodilo, a no kako ovo nije prvi put da se u javnosti pokazao neobično jako preplanulu put, nagađa se da je, vjerojatno u želji da izgleda mlađe, pretjerao sa sprejem za samotamnjenje, a umjesto da izgleda mlađe i svježije, uspio je postići upravo suprotan učinak pa samo djeluje umorno i bolesno.