'POSTOJI SAMO JEDNA SREĆA U OVOM ŽIVOTU': Marko Grubnić proveo Valentinovo u luksuzu, pokazao je i romantične poklone

Marko Grubnić je i Valentinovo proveo u posebnom okruženju.

Instagram

Definitivno najjače fotografije za Valentinovo na Instagramu je podijelila Maja Šuput koju je suprug iznenadio zaista raskošnim poklonom kojim se odmah pohvalila svojim brojnim pratiteljima.

Pjevačica je pozirala u crvenom, čipkastom grudnjaku i gaćicama s halterima u gomili ruža. Uz to je kombinirala blage valove u kosi i crveni ruž.

'Ok. Wooooow. Nagrada za najboljeg muža ide na našu adresu. Sretno Valentinovo svima', poručila je Maja uz fotografije, a otkrila je da je dobila 3500 ruža.

S ružama je, iako u skromnijem izdanju, je pozirao i njen nerazdvojni prijatelj i stilist Marko Grubnić. Budući da smo prije manje od dva mjeseca svjedočili da Marko obožava praznike, sudeći po njegovom bajkovitom uređenju stana za Božić, moglo se očekivati da će i Valentinovo provesti u posebnom okruženju, a sad je otkrio da je ta pretpostavka točna.

Prvo je objavio niz fotografija na kojima u naručju drži ogroman buket crvenih ruža uz koje je napisao: ‘Ni jedna riječ one pjesme od Miley. Ljubav je u zraku’.

Profimedia 

Zatim je otkrio da Valentinovo provodi u jednom luksuznom zagrebačkom hotelu.

Objavio je nekoliko fotografija iz sobe gdje se vidi kako se izvalio na krevet s čašom šampanjca u ruci, zatim je uslijedila još jedna fotografija s ružama, a pokazao je i hrpu simpatičnih malenih plišanih medvjedića koji u rukama drže srca.

Instagram 

Pokazao je također da je uživao u slasticama u obliku srca s natpisima ‘ljubav’.

‘Postoji samo jedna sreća u ovom životu, voljeti i biti voljen. Sretno Valentinovo’, poručio je uz fotografije.

Više fotografija čarobnog Valentinova Marka Grubnića pogledajte u galeriji: 

Instagram Kako je Marko Grubnić proveo Valentinovo