Tko dosad nije znao da naš najpoznatiji stilist Marko Grubnićobožava luksuzne detalje mogao se u to uvjeriti i na fotografijama s nedavne proslave njegovog 41. rođendana na kojima se može vidjeti zlatna torta na tri kata koju krase ruže.

Da jednako tako uživa u božićnom duhu Marko je pokazao već ranije kad je otkrio kako je uredio dom za blagdane, a s obzirom na njegovo dugogodišnje blisko prijateljstvo s Majom Šuput nikog neće iznenaditi da je dekoriranje stana za Božić prepustio istoj agenciji kao i ona.

Pohvalio se ipak malo drugačijim borom. Dok je Majino božićno drvce prepuno igračaka i šarenih detalja, Markovo je ipak jednostavnije ukrašeno. Njegovo drvce je okićeno raskošnim zlatnim kuglama i osvijetljeno brojnim sitnim lampicama. Na vrhu se nalazi velika zlatna zvijezda. I kod njega se, kako vidimo u videu koji je objavio, našao veliki orašar.

Stan mu je ukrašen i velikim girlandama koje su također okićene kuglicama i lampicama, a u videu ulogu ima i simpatični Djed Božićnjak koji ispod bora ostavlja poklone upakirane u zlatni papir s mašnama.

Nedavno smo vam pokazali i Markovu i Majinu verziju božićnog uređenja, a tad smo vas i pitali da nam otkrijete čiji vam se božićno drvce više sviđa. Naši su čitatelji odlučili da im je Markovo drvce ipak malo draže.

Rezultati ankete
Story 

On je u međuvremenu objavio još jedan video u kojem je pokazao još neke detalje u svom stanu, ali i sebe kako unosi vijenac i kako se zabavlja s božićnim ukrasima.

‘Sve na popisu je dvaput provjereno, sad je vrijeme da pričekamo Djeda Božićnjaka da stigne na Badnjak’, napisao je uz video ispod kojeg je dobio pohvale.

Dragi Marko kod tebe je uvijek bajka... Obožavam gledati uređenje tvoga doma... Kod mene je to puno skromnije.. Ali ima toga čarobnog duha..’, ‘Kakvo predivno božićno drvce imaš, kao iz bajke’, ‘Ajme, sve kao u bajci. Ali, čovječe, gdje jedeš, stol ti je pun borova’, bili su neki od komentara.

Božićne fotografije nisu mogle proći ni bez njegova dva ljubimca, preslatkih psića koji poziraju ispred bora ukrašenog lampicama,  pri čemu jedan nosi kapicu Djeda Božićnjaka, a drugi minijaturnu verziju Božićnjakova odijela. Uz njihovu je fotografiju napisao: ‘Sezona blagdana’.

Naravno, tu je i njegov nerazdvojni Momčilo, koji je s Markom pozirao ispred božićnog drvca igrajući se sa zlatnim poklonima.

‘S blagdanima iza ugla ulazimo u slavljenički duh na našoj božićnoj čestitci’, poručio je Marko uz fotografije.