GIBONNI SE U TENISU OKUŠAO PROTIV IVANIŠEVIĆA, EVO KAKO JE SVE ZAVRŠILO: 'Živim jedan realan život'

Prvu sezonu emisije bravo! live otvorio je Gibonni.

promo

Domaćinima Nives Ivanišević i Marku Bratošu Gibonni je otkrio kako provodi slobodno vijeme, najbolji savjet koji je dobio u karijeri te ima li tremu prije nastupa.

promo 

'Netko mi je davno rekao, nađi u publici prijateljsko lice i pjevaj samo njemu. Nemam strah od naroda, najbolji moment u životu mi je da budem sa sebi najsličnijm ljudima, jer računam da su nas u dvoranu dovele godine i godine međusobnog upoznavanja. Tako da ja nemam tremu od ljudi - imam tremu od sebe, da ne kažem nešto glupo pa društvene mreže i ispadnem neki negativac...treba to izdržati', rekao je.

A kako je Gibonni podnio izazov koji su mu pripremili i je li u meču protiv Gorana Ivaniševića ispao gubitnik ili dobitnik, pogledajte na snimci.

Na ideju da Gibo zaigra tenis navela ih je anegdota iz 1996. Na humanitarnom meču, oraniziranom povodom otvorenja bolnice na Firulama, nije se baš proslavio. Izgubio je 6:1, 6:1 protiv Jasenka Houre, koji je nekoć bio juniorski prvak u tenisu. Gibonni radi tog poraza godinama nije izlazio - sve dok, kako je rekao, 'sramota' nije pala u zaborav.

promo 

Osim u pjevanju i moru, u slobodno vrijeme uživa u vrtlarenju, a najviše voli saditi limune. Prijatelji su mu uglavnom brodski mehaničari. 'More i polje su moje dvije ljubavi. Živim jedan realan život, družim se s ljudima koji me jako vole kao čovjeka, a jako ne vole kao muzičara, koji me vide kao 'smotanog šegrta' i koju slušaju Mišu, ja sam im drag, ali moje pisme su im dosadne', dodao je.

promo 

Ipak, činjenica da je Gibonni bio gost bravo! radija u oči svoja dva rasprodana koncerta u Areni Zagreb 8. i 10. ožujka potvrđuje koliko ga publika voli i uživa u njegovim stihovima.

promo 

Gibonni je zadao i izazov za njihovog sljedećeg gosta, Marka Tolju koji u idući bravo! live mora doći u trenirci i bez frizure.

promo 

Uz red glazbe, red priče i izazova slušatelji mogu uživati svaki drugi četvrtak od 18:00 do 18:30 sati na njihovim frekvencijama i bravo! tv.