OŽENIO SE OMILJENI DOMAĆI VODITELJ: Sudbonosno 'da' izgovorio dugogodišnjoj djevojci koju je skrivao

Voditelj Ivan Vukušić vjenčao se s dugogodišnjom djevojkom, Splićankom Ivonom.

Filip Hofer

Voditelj Ivan Vukušić otkrio je na svom Instagram Storyju da je izrekao sudbonosno 'da' djevojci Ivoni.

Prvo je podijelio fotografiju na kojoj kao novopečeni bračni par izlaze iz crkve, a zatim i snimku romantičnog prvog plesa.

Ivan nije skidao osmijeh s lica u elegantnom odijelu i bijeloj košulji, a Ivona je blistala u vjenčanici golih leđa sa svjetlucavom čipkom.

Inače, Ivan i Ivona u vezi su od 2019. godine, a u javnosti se rijetko pojavljuju zajedno.

Instagram 

Voditelj je podijelio prvu fotografiju s atraktivnom brinetom sa splitskih Prokurativa, a tada ju je nazvao 'najcool osobom koju zna'. U međuvremenu je podijelio još nekoliko zajedničkih fotografija, no u nijednoj nije otkrio ime svoje djevojke, atraktivne Splićanke.

Nedavno su se pojavili na jednom javnom događaju, što je jedno od rijetkih zajedničkih pojavljivanja u javnosti.

promo 

Podsjetimo, Ivan je ranije bio u vezi s Nives Ivanišević s kojom je danas u odličnim odnosima, baš kao i s njenim suprugom Goranom Ivaniševićem.

'Jeste li ikada razmijenili iskustva?', upitala ga je voditeljica Tatjana Jurić u podcastu 'Skip or Beep'. 'Nismo, iako nije da nismo imali prilika. Valjda su gospoda u nama pobijedila', odgovorio je Vukušić na pitanje o odnosu s našim teniskim asom.

Story 

Otkrio je da s Goranom ponekad i zaigra partiju tenisa te da bivši tenisač nije sklon razbijanju reketa kada igra s njime. Ivan se u blizini svoje bivše djevojke Nives i umirovljenog tenisača zatekao i u ožujku na koncertu Petra Graše. Voditelj je jednom prilikom istaknuo da su on i Goran prijatelji.

U galeriji pogledajte više fotografija jednog od najpopularnijih hrvatskih TV lica.

Story arhiva, Instagram@darionjavro Ivan Vukušić oženio se za dugogodišnju djevojku Ivonu