Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZANOSNA BRINETA: Domaći voditelj u rijetkom izlasku s djevojkom koju godinama ljubi 'u tajnosti'

Autor Story

Voditelj Ivan Vukušić u sretnoj je vezi od 2019. godine, no djevojku Ivonu voli - skrivati.

 Ivan Vukušić je sretno zauzet Izvor: Story arhiva

Izniknula na dugoj obiteljskoj tradiciji rada u dentalnoj medicini, koja broji čak tri generacije obitelji Miličić, vrata je nedavno otvorila nova stomatološka Poliklinika tim dent Miličić na adresi Parka kneževa u Zagrebu.

 Ivan Vukušić i djevojka Ivona u rijetkom izlasku Izvor: promo

Iako smo specijalizirani za najkompleksnije slučajeve iz područja oralne kirurgije, implantologije i dentalne medicine općenito, drago mi je što večeras ovdje vidim neke naše pacijente koji su s nama više od dva desetljeća - rekao je, među ostalim, dr.med. dent. Marko Miličić na svečanom otvorenju koje su podržala i poznata lica iz javnog života.

 Ivan Vukušić i djevojka Ivona u izlasku Izvor: promo

Među njima bio je i atraktivan par, voditelj Ivan Vukušić s djevojkom Ivonom, što je jedno od rijetkih zajedničkih pojavljivanja u javnosti, s kojom je u vezi od 2019. godine.

U rujnu te godine na Instagramu je objavio prvu fotografiju s atraktivnom brinetom sa splitskih Prokurativa, a tada ju je nazvao 'najcool osobom koju zna'. U međuvremenu je podijelio još nekoliko zajedničkih fotografija, no u nijednoj nije otkrio ime svoje djevojke, atraktivne Splićanke.

Ivan je ranije bio u vezi s Nivees Ivanišević s kojom je danas u odličnim odnosima, baš kao i s njenim suprugom Goranom Ivaniševićem.

'Jeste li ikada razmijenili iskustva?', upitala ga je voditeljica Tatjana Jurić u podcastu 'Skip or Beep'. 'Nismo, iako nije da nismo imali prilika. Valjda su gospoda u nama pobijedila', odgovorio je Vukušić na pitanje o odnosu s našim teniskim asom. 

Otkrio je da s Goranom ponekad i zaigra partiju tenisa te da bivši tenisač nije sklon razbijanju reketa kada igra s njime. Ivan se u blizini svoje bivše djevojke Nives i umirovljenog tenisača zatekao i u ožujku na koncertu Petra Graše. Voditelj je jednom prilikom istaknuo da su on i Goran prijatelji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image