ON NIJE BIO POZVAN, ALI ONA JE DOŠLA KAO PROVOKACIJA: Bivša princa Harryja uspjela zasjeniti čak i Kate Middleton

Britanska pjevačica Ellie Goulding prošetala je crvenim tepihom BAFTA dodjele nagrada i sve iznenadila izgledom.

Profimedia

Kao i svaki događaj takve vrste, tako je i ovogodišnja dodjela BAFTA nagrada u Londonu protekla u posebnom ozračju te će po mnogočemu ostati zapamćena.

Njemački remake klasičnog antiratnog filma 'Na zapadu ništa novo' osvojio je nagradu za najbolji film, a film je trijumfirao u još nekoliko ključnih kategorija. Cate Blanchett je osvojilana gradu za najbolju glumicu za ulogu u filmu Tar, dok je Navalny dobio nagradu za najbolji dokumentarac, o protivniku Kremlja Alekseju Navaljnom u zatvoru u Rusiji.

Što se tiče mode, na crvenom tepihu zablistale su poznate i one manje poznate zvijezde, a događaj nije propustio ni kraljevski par - Kate Middleton i princ William.

Profimedia 

On u klasičnom crnom odijelo, a Kate u prekrasnoj bijeloj haljini u kojoj je, malo je reći, izgledala kao princeza. 'Reciklirala' je bijelu Alexander McQueen haljinu na jedno rame, a 'začinila' ju je crnim dugačkim rukavicama, 'statement' zlatnim naušnicama iz Zare i salonkama.

A mnogi su zaključili da joj je jedina mogla parirati pjevalica Ellie Goulding. Crnu haljinu dubokog dekoltea ukrasila je efektnom ogrlicom u obliku zmije dok je kosu podignula u pundžu.

Profimedia 

Mnogi su se zbog njihove pojave na istom mjestu prisjetili šuškanja koja su punila medijske stupce prije nekoliko godina, a to je njezina navodna veza s princem Harryjem. 

Iako to nikada nije potvrđeno, u intervjuu za jedan australski show 'The Project' u 2016. godini pjevačica se dotakla glasina. Tada su je pitali hoće li ubrzo dobiti dijete na što je ona odgovorila da neće. 'Nećeš imati dijete s princem Harryjem?', uslijedilo je pitanje, na što je ona dogovorila: 'Molim vas, nemojte da mi postane neugodno. Zašto sam imala osjećaj da će doći do ovoga. Zločesti ste'.

Profimedia 

Inače, njih su dvoje postali prijatelji nakon što je nastupila na vjenčanju Williama i Kate, a jesu li zaista bili zajedno, možda nikada nećemo saznati. Trenutno je u braku s Casparom Joplingom, a zajedno su dobili sina Arthura.

Više modnih izdanja s ovogodišnje BAFTA dodjele nagrada, pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Haljine na dodjeli BAFTA nagrada 2023.