SPAVAO S KONOBARICAMA I DADILJAMA SVE DOK NIJE DOŠLA ONA: Dobio je sedmo dijete u tajnosti, a ona ga je jedina smirila

Holivudski glumac Jude Law dobio je sedmo dijete, a to su potvrdile fotografije nastale na aerodromu u Londonu.

Profimedia

Holivudski glumac Jude Law u tajnosti je dobio sedmo dijete, pišu danas strani mediji. Da je u obitelj stigla prinova, postalo je jasno kada je The Sun objavio fotografije njega i njegove supruge Phillipe Coan kako guraju dijete u kolicima na aerodromu Heathrow u Londonu.

Žena kraj njih gurala je njihovo prvo zajedničko dijete rođeno u rujnu 2020. godine.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Inače, Jude Law je prvo dijete dobio u braku sa Sadie Frost, 1997. godine, a za vrijeme njihovog braka zajedno su dobili troje djece. Najstariji sin Rafferty ima 27 godina, Iris ima 22, a Rudy 20 godina. Sadie i Jude razveli su se 2003. godine.

Profimedia 

S glumicom Siennom Miller zaručio se 2004. godine, a ona je bila razlog njegove rastave od prve supruge. Miller i Law su se upoznali na snimanju filma 'Alfie' 2003. godine, a samo par mjeseci nakon upoznavanja su se i zaručili. Ipak, ljubav nije potrajala jer Law očito nije bio spreman obvezati se samo jednoj ženi. Prevario je Siennu, a u srpnju 2005. glumac je izdao javno priopćenje u kojem se ispričao svojoj zaručnici jer ju je varao s dadiljom svoje djece. Očekivano, lijepa Sienna nije mu to oprostila pa su prekinuli 2006. godine, nakon par mjeseci pokušavanja da prošlost ostave iza sebe.

Profimedia 

Taj ljubavni brodolom nije spriječio glumca da potraži utjehu u naručjima drugih ljepotica pa je tako 2008. godine dobio četvrto dijete. Njegova kratka veza s manekenkom Samanthom Burke rezultirala je rođenjem Lawove druge kćeri, a 2015. je godine dočekao i svoju treću kćer. Zatim je u kratkoj romansi 2015. godine s Catherine Harding dočekao svoje peto dijete i time postao otac tri djevojčice i dva dječaka.

Ipak, niti jedna od dama koje su mu rodile djecu ga nisu uspjele odvesti pred oltar po drugi puta.

Profimedia 

Uspjelo je to tek nedavno Phillipi Coan u svibnju 2019. godine.

14 godina mlađa supruga 2020. mu je rodila rodila šesto dijete, a sada je na svijet stiglo i sedmo.