Leonardo DiCaprio prekinuo je petogodišnju vezu s 25-godišnjom Camilom Morrone. Mnogi su već primjetili da poznati oskarovac prekine s djevojkom kada navrši čuvenih 25 godina, a sada je otkriveno i zašto.

Podsjetimo, njegov zanimljiv ljubavni život mnogima je već postao predmet smijeha nakon što je svaku djevojku ostavio kada bi napunila 25 godina. I iako su svi mislili da će ovoga puta obrazac prekinuti nakon što mu je bivša djevojka Camila Morrone u lipnju ove godine proslavila 'kritičan' rođendan, tradicija je ipak tradicija.

Leonardo DiCaprio i Camila Morrone zajedno su bili od 2017. godine
Profimedia 

'Leo i Camila završili su svoju vezu preko ljeta. Među njima nema loših osjećaja, samo su došli do zajedničkog zaključka', rekao je nepoznati izvor blizak bivšem paru za medije.

Zajedno su bili od 2017. godine, a do nedavno su izgledali kao sretan i zadovoljan par, no odjednom, ploča se u potpunosti okrenula. Prema riječima izvora bliskih paru, Leonardo je ostavio mladu Camillu prije par tjedana. Ona je svoj 25. rođendan proslavila 16. lipnja, a do prekida je došlo početkom kolovoza.

Već sada isplivale fotografije s navodnom novom djevojkom, 22-godišnjom ukrajinskom manekenkom Marijom Beregovom, i prijateljem glumcem Tobeyem Maguireom kako napušta jedan noćni klub u St. Tropezu u srpnju ove godine. Navodno su se upravo tamo upoznali, a čini se da se i ona prije ljeta razvela od supruga Ahmeda Masouda Abdelhafida koji u Monacu ima modno carstvo. Uz to, 30-godišnji poduzetnik unuk je Massouda Abdelhafida koji je bio desna ruka libijskog diktatora Gaddafija.

Naime, kako piše Page Six, Leonardo ima, po njemu opravdan, razlog za to.

'Dok djevojke navrše 25 godina, traže više - žele se udati i skrasiti. To nije ono što Leo želi. On ne želi obitelj i ne želi biti u blizini žena koje bi ga mogle pritiskati zbog toga. Čim ga djevojka upozna, sat otkucava. Ako ostari, za nekoliko godina, više je nema. Ako se previše približi, za nekoliko godina, više je nema. Ostario je, ali njegov ukus nije ostario', naveo je.

Više fotografija slavnog neženje pogledajte u galeriji. 

Profimedia Leonardo DiCaprio je drastično smršavio