Sredinom lipnja u zagrebačkom domu hrvatskog nogometaša nekoliko domaćih i stranih klubova i poduzetnika odvila se prava obiteljska drama. Naime, 37-godišnjak je bio nasilan prema supruzi i dvoje maloljetne djece.

Sve se odvilo u 6:30 sati 14. lipnja, a muškarac je, ničim izazvan, suprugu primio rukama te je udario o zid. Istrgnuo joj je mobitel iz ruke i bacio ga s petog kata na pločnik ispred zgrade. Njegov sin je uzeo mobitel, a muškarac je naslutio da želi zvati policiju te mu je istrgao mobitel iz ruke, a supruzi nije dozvolio da otiđe na policiju tako što joj je sjeo na poklopac motora automobila kada je izašla iz stana i ušla u vozilo.

Ona je ipak sve uspjela prijaviti policiji koja je nakon 12 sati uhitila nogometaša te je u policiji bio do 10 sati ujutro idući dan. Zaradio je prijavu za kršenje članka 10.st 1. toč. 1 i 5. Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, nakon čega je kažnjen s 6000 kuna. Platit će  kuna manje s obzirom na to da mu je u kaznu uračunato vrijeme provedeno u policijskoj postaji. Presuda je pravomoćna jer se odrekao prava na žalbu, piše Jutarnji list.

Inače, nogometaš već ima prekršajnih prijava, a zbog navedene prijave je obaviješten i Centar za socijalnu skrb.