VEĆ SU SE ČULI S ODVJETNICIMA: Harry i Meghan su bijesni, ne mogu podnijeti poniženje koje su doživjeli

Princ Harry i Meghan Markle nisu baš zabavljeni činjenicom da im se smije cijela Amerika.

Profimedia

Meghan Markle i princ Harry su, čini se, neprestano u svađi s nekim. Usred drame s kraljevskom obitelji kojoj se još nisu udostojili potvrditi dolaze li na krunidbu kralja Charlesa i kojoj, nakon svega što su im priuštili, još postavljaju uvjete, sad su navodno odlučili zaratiti i s autorima popularne crtane serije 'South Park'.

Profimedia 

Sve je počelo kad je emitirana epizoda serije u kojoj se ismijava njih dvoje. Naime, u drugoj epizodi 26. sezone serije, koja nosi naziv 'World Private Tour' glavne zvijezde su princ i njegova supruga koji pokušavaju pronaći privatnost i osamu u malom planinskom gradiću.

Epizoda se izruguje neprestanim kukanjima Harryja i Meghan, te iznošenjem prljavog rublja kraljevske obitelji dok istovremeno ne prestaju zahtijevati svoje pravo na privatnost.

Epizoda South Parka koja se ismijava s princem Harryjem i Meghan Markle  YouTube

Iako nisu nigdje direktno spomenuta njihova imena, lik supruge princa je opisan kao ‘cura iz sestrinstva, glumica, influencerica i žrtva’, a lik princa promovira svoju knjigu pod nazivom ‘Waaagh’ što je očigledna sprdnja na nedavno objavljene memoare princa Harryja.

Prema pisanju stranih medija, Meghan je ‘uznemirena i preplavljena’ zbog epizode i, kako je naveo izvor blizak paru, ‘iznervirana ‘South Parkom’, no odbija epizodu pogledati’.

YouTube 

Par se navodno već čuo sa svojim odvjetničkim timom te bi autore mogli i tužiti.

‘Njihov pravni tim već gleda epizodu kako bi provjerili što je krivo i što bi se moglo pretvoriti u nešto mračnije. To je obično njihov način djelovanja, radije nego da se samo nasmiju, uživaju u trenutku i pokažu svijetu da su shvatili šalu’, komentirao je reporter Neil Sean koji prati kraljevsku obitelj.