HARRY JE ISPUNIO DIANINU POSLJEDNJU ŽELJU: Otkriveno koje je planove omiljena princeza imala za sinove

Princeza Diana htjela je svojim sinovima, princu Harryju i princu Williamu pružiti novu perspektivu života, a dokumenti pronađeni na njezinom stolu otkrivaju da je bila usred kupnje.

Profimedia

Dokumenti pronađeni na radnom stolu pokojne princeze Diane na dan njezine prerane smrti mogli bi otkriti neke planove koje je imala za svoju djecu princa Harryja i Williama.

Diana je razmišljala o preseljenju u Sjevernu Ameriku nakon razvoda od princa Charlesa, jer je bila u procesu kupnje kuće u Malibuu, Kalifornija, SAD.

Profimedia 

Priča se da je namjeravala tamo voditi Williama i Harryja na nekoliko tjedana svake godine, s ciljem da ih izloži drugačijoj kulturi i pruži im jedinstven pogled na život.

Dianin bivši batler, Paul Burrell, potvrdio je njezine planove tijekom epizode 'Loose Women' u studenom 2019.

Batler je objasnio: 'Diana je također odlučila provesti dio vremena u Americi. Zapravo, na dan kad je umrla, na njezinom su stolu bili planovi kuće u Malibuu u Kaliforniji, koju je upravo kupovala.'

Profimedia 

Dodao je: 'Namjeravala je voditi Williama i Harryja na tri, četiri tjedna svake godine u Ameriku kako bi im pružila drugačiju kulturu, kako bi im dala drugačiji uvid u život.'

Moguće je da je Diana vidjela Sjedinjene Države kao mjesto gdje njezini sinovi mogu iskusiti nove stvari, naučiti različite perspektive i proširiti svoje horizonte.

Također je moguće da je htjela stvoriti privatniji prostor za svoju obitelj da provodi vrijeme zajedno daleko od intenzivnog nadzora medija s kojim su se suočavali u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Profimedia 

Harry, sin pokojne princeze Diane, nedavno je kupio kuću u Santa Barbari, koja je otprilike sat vremena udaljena od Malibua.

Preseljenje u Sjevernu Ameriku možda je utjecalo zanimanje njegove majke za SAD.

Princ Harry preselio se u SAD sa suprugom Meghan Markle i njihovim sinom Archiejem u ožujku 2020., nakon što je odstupio s mjesta starijeg člana kraljevske obitelji.

U početku su živjeli u Los Angelesu, a zatim su se preselili u Montecito, četvrt u Santa Barbari u Kaliforniji.

Profimedia 

Predstavnik para zatražio je privatnost, rekavši 'oni su se smjestili u tihu privatnost svoje zajednice od svog dolaska i nadaju se da će to biti poštovano za njihove susjede, kao i za njih kao obitelj.'

Čini se da je odluka Meghan i Harryja da kupe kuću u Santa Barbari povezana s Dianinim interesom za to područje, no oni su zatražili privatnost i poštovanje svoje nove zajednice.

Profimedia 

Par je u to vrijeme rekao da želi imati veću financijsku neovisnost i mogućnost da se bave vlastitim dobrotvornim i poslovnim pothvatima.

Meghan Markle, koja je iz SAD-a i tamo ima mnogo prijatelja i veza, ispunjenje sna svoje pokojne svekrve potencijalno je vidjela kao privlačnu opciju za njihov novi početak.

U galeriji pogledajte više fotografija princeze Diane i njezinih sinova.

Profimedia Princeza Diana imala je poseban odnosa sa sinovima, prinčevima Harryjem i Williamom.