'KATE SE S TIM PUNO BOLJE NOSILA': Meghan Markle nije mogla podnijeti konačno poniženje koje je doživjela u palači

Meghan Markle i Kate Middleton je kraljevska obitelj ponizila, no Kate je to uspjela preokrenuti u svoju korist.

Profimedia

Da kraljevska obitelj od samog početka nije bila oduševljena s Meghan Markle nije tajna. Poznato je čak i da je svađa među prinčevima Harryjem i Williamom počela kad je stariji brat mlađeg upozorio da ne srlja u tu vezu, a ovaj je učinio upravo suprotno, oženio Meghan i zaratio s bratom.

Međutim, pomalo cure i glasine da je i sama Meghan srljala u vezu s Harryjem, a tek je kasnije shvatila što brak s članom kraljevske obitelji znači, a u mnogim se stvarima gadno razočarala.

Profimedia 

Kraljevski autor Tom Bower za Daily Mail je ispričao da se prvo u nizu razočarenja bilo kad je shvatila koliko Harry zapravo ima novca.

Naime, autor knjige 'Revenge: Meghan, Harry and the War between the Windsors', opisao je bivšu glumicu serije 'Suits' kao opsjednutu novcem. 'Njezino veliko iznenađenje i razočarenje stiglo je kada je saznala da princ Harry i nije toliko bogat', izjavio je autor.

'Zamišljala je da će on biti 'težak' stotine milijuna, čak i milijardi... Ona se htjela voziti u velikim Cadillac automobilima, privatnim zrakoplovima i slično', dodao je.

Profimedia 

Međutim, to nije jedina stvar koja je razočarala Meghan Markle u njenom kraljevskom životu. Autor Tom Quinn je u svojoj novoj knjizi 'Gilded Youth An Intimate History of Growing Up in the Royal Family’ objavio je svjedočenje jednog člana posluge u Kensingtonskoj palači koji je opisao kako se Meghan borila s prilagodbom na život kraljevskoj obitelji.

Ispričao je kako je Meghan bila ‘zaslijepljena svjetskom slavom koju bi kao princeza dobila’, ali nije joj se svidjelo što je neprestano uspoređuju s Kate Middleton i to najčešće na njenu štetu.

‘Mrzila je ograničenja i pravila, a mrzila je i biti princeza na drugom mjestu, iza Catherine Middleton’, tvrdi zaposlenik.

Profimedia 

‘Najviše od svega mrzila je činjenicu da mora raditi što joj se kaže, ići gdje joj se kaže tijekom obavljanja beskrajnih i uglavnom besmislenih kraljevskih dužnosti’, istaknuo je dodajući da smatra da je Meghan najteže palo što više nije imala kontrolu nad svojim životom, a znala je da se to nikad neće promijeniti.

Meghan je navodno pogodilo i kad su im dali ključeve Nottingham Cottagea jer je mislila da će živjeti u dvorcu Windsor.

‘Ne mislim da se ikad u povijesti dogodila veća razlika između onog što je netko očekivao i kad je postao članom kraljevske obitelji i ono što se pokazalo stvarnim. Bila je jako razočarana’, tvrdi on.

Ubrzo je shvatila da postoji i konačno poniženje, odnosno da su je uvijek gledali ‘malo s visoka’ unutar obitelji jer nema kraljevske krvi. S istim se poniženjem morala nositi i Kate.

Profimedia 

Zaposlenik ističe da se Kate puno bolje nosila s tim jer ‘nema Meghanina mesijanska stremljenja’, a uspjela ih je osvojiti i svojim šarmom.

‘Morate zapamtiti da ne postoji granica Meghaninim ambicijama, a kao i svi drugi jako ambiciozni ljudi, ona se nikad ne pita je li ona napravila nešto pogrešno ili je li pretjerano reagirala’, zaključio je.