KAKO IZGLEDA NOVI DEČKO DANIJELE MARTINOVIĆ? Procurila fotografija inspektora kojeg je pjevačica isprva skrivala

Novi dečko Danijele Martinović je policijski inspektor Josip Plavić.

Zvonimir Ferina

Danijela Martinović, jedna od najomiljenijih domaćih pjevačica, ponovo ljubi, a u vezi je s kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem.

Vijest o novoj ljubavi pjevačice zainteresirala je mnoge, a sad je na Facebooku isplivala i jedna njegova novija fotografija.

Objavio ju je Alin Kavur, koji je kao dječak glumio Dadu u popularnoj seriji 'Smogovci'. Alin je na svom Facebook profilu podijelio fotografiju na kojoj pozira s Josipom i otkrio da je inspektor veliki obožavatelj ove serije.

‘Dečko od Danijele Martinović inspektor Josip Plavić, inače obožavatelj Smogovaca. Josipe, vidimo se u paint ball zabavnom parku’, napisao je uz fotografiju.

Danijela rijetko u javnosti govori o detaljima iz privatnog života pa je i novu ljubav u početku držala podalje od radoznalih očiju. Ranije je bila u vezi s pjevačem Petrom Grašom s kojim je bila 24 godine pa je njihov prekid brojne obožavatelje šokirao.

Story arhiva 

Petar i Danijela bili su u vezi od 1997. godine, a da više nisu zajedno prvi je objavio Story u svibnju 2021. Ni jedno od njih nije davalo nikakve izjave, niti se potrudilo javnosti objasniti razloge za prekid, a u medije su dospjeli tek rijetki komentari.

Prije nego što se zaljubila u Petra i postala dio najpoznatijeg para na hrvatskoj estradi, Danijela je bila u braku s još jednim poznatim Hrvatom. Radi se o Marku Perkoviću Thompsonu za kojeg se udala 1995. u crkvi sv. Dominika kod Pazara u Splitu, istoj onoj u kojoj će se 27 godina kasnije vjenčati Petar Grašo i Hana Huljić.

youtube/screenshot 

Danijela i Marko su u braku bili tri godine nakon čega su se razveli, a 2005. su uspjeli ishoditi crkveno poništenje braka.