20 GODINA SE NIJE POJAVIO NA FILMU: Jedna od najvećih legendi Hollywooda snimljena u javnosti nakon dugo vremena

Legendarni glumac i dvostruki oskarovac snimljen je u javnosti nakon dugo vremena.

Profimedia

Legendarni glumac i dvostruki oskarovac, Gene Hackman, snimljen je u javnosti nakon dugo vremena.

Gene se nije pojavio ni u jednom filmu proteklih gotovo 20 godina i sa svoje 93 godine uživa u zasluženoj mirovini, ali nove fotografije pokazuju da je u odličnoj formi.

Glumac se, kako piše Daily Mail, i dalje bavi radovima na svom ranču, a snimljen je kako se dovezao u restoran brze hrane po ručak koji je zatim pojeo u automobilu.

Profimedia 

Ovo je zaista rijetka prilika u kojoj možemo vidjeti jednu od najvećih zvijezda u povijesti Hollywooda koji se u mirovinu povukao nakon što je posljednju ulogu odigrao u filu 'Welcome To Moosweport' 2004. godine.

Iste godine je dao jedan od rijetkih intervjua Larryju Kingu u kojem je rekao da nema novih filmskih projekata i da vjeruje da je njegova glumačka karijera gotova.

Četiri godine kasnije potvrdio je da je u mirovini, a kad su ga 2011. pitali bi li se ikad vratio iz mirovine da snimi još jedan film odgovorio je: 'Kad bih ga mogao snimiti u svojoj kući, možda, ako sudjeluje samo jedan ili dvije osobe i ništa ne poremete'.

Profimedia 

Gene Hackman svoju je glumačku karijeru započeo prije gotovo 70 godina kad se pridružio Pasadena Playhouseu 1956. gdje se brzo sprijateljio s kolegom Dustinom Hoffmanom. 1963. preselio se u New York gdje je glumio u nekoliko predstava i televizijskih serija.

Proslavio se sedamdesetih, nakon što je 1970. bio nominiran za Oscara za najbolju sporednu ulogu u filmu 'I Never Sang For My Father'. Sljedeće je godine dobio Oscara za najboljeg glumca za ulogu detektiva Jimmyja 'Popeyea' Doylea u filmu 'The French Connection'.

Profimedia 

Tijekom sljedećih 20 godina glumio je u brojnim filmovima, a 1992. dobio je drugog Oscara, za najbolju sporednu ulogu u filmu 'Unforgiven'.

Glumio je u sedamdesetak filmova prije nego što se povukao u mirovinu.