FRANKA OBJAVILA FOTOGRAFIJU KĆERI I SINA PA OTKRILA SLATKE BRIGE: 'Sve mame pet minuta kasnije...'

Franka Batelić objavila je fotografiju svoje djece i otkrila je slatke majčinske brige.

Instagram

Franka Batelić često dijeli sa svojim pratiteljima trenutke koje proživljava u mnogim ženama najljepšoj životnoj ulozi, majčinstvu, a to je učinila i ovog puta.

'Sve mame: mortus umorna sam, zaspat ću čim legnem. Sve mame pet minuta kasnije: gledaju svih 1000 fotki djece koje su danas okinule', napisala je pjevačica.

Instagram 

Uz te riječi je na Instagram storyju podijelila slatku fotografiju svoje djece, trogodišnjeg sina Viktora i kćeri Grete koja je rođena 4. studenoga prošle godine.

Franka je nedavno podijelila na Instagram storyju i slatku snimku sina Viktora. Pjevačica je otkrila da je njezin mezimac bio s njom u frizerskom salonu. Na snimci se može vidjeti da se Viktor izuo i u čarapama trči do kauča gdje je sjeo.

Instagram 

'On se udomaćio', napisala je Franka koju je njezin sinčić nasmijao.

Instagram 

Inače, pjevačica je nedavno snimljena sa sinom Viktorom i suprugom Vedranom Ćorlukom u rijetkoj zajedničkoj šetnji po centru Zagreba. Blistala je u crvenom kaputu koji je uskladila s crnom majicom i crnobijelim hlačama. Nosila je čizme na petu i malu crnu torbicu brenda Louis Vuitton. Kosu je svezala u nisku, ležernu punđu.

Neva Žganec/Pixsell 

Ćorluka je bio u ležernom izdanju, trapericama, majici s kapuljačom preko koje je imao prsluk, a uz to je iskombinirao zelenu kapu i tenisice. Na leđima mu je bio ruksak sinčića Viktora koji je bio uočljiv u žutoj jakni, a dio vremena ga je umirovljeni nogometaš nosio u naručju.

Neva Žganec/Pixsell 

Tijekom šetnje je njihov mezimac ogladnio pa mu je Franka kupila pecivo. Podsjetimo, pjevačica i umirovljeni nogometaš su u braku od 2018., a u studenom prošle godine su dobili kćer Gretu.