Domaća pjevačica Franka Batelić na svom je Instagramu obilježila Dan očeva.

Objavila je fotografiju supruga Vedrana Ćorluke i njihovog sina Viktora s aerodroma na kojoj bivši nogometni reprezentativac prstom pokazuje prema zrakoplovu na pisti.

Vedran Ćorluka i sin Viktor na aerodromu
Instagram 

Inače, Franka je prije nekoliko dana nastupala na 70. jubilarnom Zagrebačkom festivalu koji je okupio brojne zvijezde iz glazbene industrije. Zablistala je u glamuroznom izdanju, a mnogima je za oko osobito zapela njezina vitka linija samo četiri mjeseca nakon poroda.

Franka se na crvenom tepihu pojavila u dugoj bijeloj haljini koja prati liniju tijela i koja je istaknula njezin struk koji je toliko vitak da je teško povjerovati da je uopće rodila.

Osim bijele boje za koju je dobro poznato da ne oprašta mane na figuri, Franka je struk dodatno istaknula i krojem haljine, odnosno prorezima sa strane koji su privukli pozornost na njezin trbuh, što je obično novopečenim mamama bolna točka.

Franka Batelić na Zagrebačkom festivalu 2023
Robert Gašpert 

Gornji dio haljine je bez naramenica, a dugi vrat pjevačica je istaknula ogrlicom i visećim naušnicama. Kosu je nosila raspuštenu u blagim valovima, a na usnama je imala crveni ruž.

Podsjećamo, Franka je svoje drugo dijete, djevojčicu Gretu rodila početkom studenog prošle godine, a vijest je podijelila na svom Instagramu objavivši prve fotografije s bebom na kojima je pozirao i njen suprug Vedran.

'I stigla si nam ti, naša prekrasna djevojčice... Greta. 4.11.2022.', napisala je kratko Franka u opisu.

Pjevačicu smo susreli na njenom prvom službenom izlasku nakon rođenja kćerkice, samo mjesec dana nakon poroda, a već tad je figuru gotovo vratila na staro.

'To ti je od nespavanja, kilogrami se samo tope. Nadam se da će stati uskoro. Doma je lunapark s klincima, ali super je sve, ne mogu se žaliti. Mala je dobra, Viktor ju je super prihvatio', rekla je Franka za Story.hr.