Maja Šuput, Nenad Tatarinov i njihov sin Bloom već neko vrijeme uživaju u Dubaiju, a upravo je tamo mališan proslavio i svoj drugi rođendan.

Roditelji su mu priredili pravu proslavu, a pratitelji nisu bili uskraćeni za fotografije slavlja. Maja je prvo pokazala kako je slavljenika odmah ujutro dočekala prava gozba, a potom i tijekom dana pokazala je kako se svi zajedno igraju i druže.

'Jutarnja dostava torte. Sretan rođendan mojoj najvećoj ljubavi na svijetu, mom najvećem postignuću i razlogu za neopisivu sreću. Moj život posljednje dvije godine okrenuo si naopačke, naučio me što je ljubav i što su prave vrijednosti. Volim te neopisivo, ljubavi moja mala. Dan je spreman za slavlje pa krenimo. Sretan rođendan, Bloom', napisala je.

Bloom Tatarinov slavi drugi rođendan
Instagram 

Na Insta Storyjima podijelila je i obiteljske fotografije gdje sa suprugom i sinom leži na krevetu punom šarenih balona.

Dan nakon proslave, Maja je pokazala svog mezimca koji uživa u onome što najviše voli - hrani. 'Gurman 24/7' napisala je Maja u opisu fotografije na kojoj Bloom drži vilicu i slatko se smije u kameru.

A danas obitelj slavi još jedan poseban dan - Dan očeva.

'Kada je tata tu, sve je juhuhu. Hvala za svu ljubav, pažnju, igru i smijeh, tata. Sretan Dan očeva. Volimo te', napisala je Maja uz preslatke fotografije Nenada i Blooma s plaže u Dubaiju.

Više Bloomovih rođendanskih fotografija, pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Bloom Tatarinov slavi drugi rođendan