Počela je nova sezona showa 'Ples sa zvijezdama', a osim plesnih parova, pozornost gledatelja redovito privlače i članovi žirija.

Najstroži član žirija u showu je Marko Ciboci koji je upravo svojom strogoćom osvojio brojne gledatelje pa uživa i veliku popularnost, a osobito se zbližio sa simpatičnom i uvijek nasmijanom Frankom Batelić pa njih dvoje često sa svojim brojnim pratiteljima na Instagramu dijele zajedničke snimke i fotografije.

Franka Batelić i Marko Ciboci se istežu
Instagram 

Franka je tako pokazala kako joj Marko pomaže da se istegne uz komentar: 'Pripreme za live teku glatko', napisala je uz snimku pa dodala: 'Teška sam mu'.

Na snimci se čuje kako Franka baš nema puno povjerenja u kolegu pa govori: 'Strah me', no čini se da je sve dobro prošlo.

Franka je podijelila i objavu jedne svoje fan stranice na kojoj je uhvaćen kadar u kojem su ona i Marko zajedno uz komentar: 'Njih dvoje'.

Franka Batelić i Marko Ciboci su članovi žirija u 'Plesu sa zvijezdama'
Instagram 

'Odnos ljubavi i mržnje', našalila se Franka uz fotografiju.

Krajem veljače, dok su najavljivali show, pjevačica je podijelila i njihov zajednički video na kojem mu iz šale prijeti prstom.

'I dalje mislim isto. Bolje ti je da budeš dobar i imaš razumijevanja prema našim zvijezdama i plesačima! Ok?', napisala je tad.

'Prema tebi sam uvijek dobar, a ostali...', odgovorio joj je Marko i dodao emotikon vraga.

Inače, Franka je nedavno zabavila svoje fanove objavivši video na kojem je spojila snimke sa snimanja 'Plesa sa zvijezdama' u glamuroznom izdanju s onim na kojemu kod kuće u trenirci gura dječja kolica uz komentar: ‘Instagram vs. real life’.

U pozadinu je ubacila dobro poznatu rečenicu iz filma 'Vrag nosi Pradu'.

'Ali što ako ja ne želim živjeti ovako kako ti živiš? Ne budi smiješna Andrea, svi žele ovo'.

U opisu videa Franka se posebno referirala na taj dio: 'Ps. Andrea, šapnut ću ti tajnu. Možeš biti i jedno i drugo!.