Marko Ciboci predstavio se široj javnosti kao najstroži član žirija u showu 'Ples sa zvijezdama' i upravo je time osvojio mnoge gledatelje.

Plesni pedagog i umirovljeni plesač na Instagramu privlači pažnju fotografijama sa svojih putovanja i često u prvi plan dolazi njegovo tijelo, koje je isklesao u teretani, i pokoja tetovaža. U fokusu su i njegove frizure, a sada je otkrio kako ima novi imidž. Nakon dugo vremena je objavio svoju fotografiju.

Sve u prirodi stalno nas poziva da budemo ono što jesmo. . .’, stavio je u opis objave na kojoj pozira u prirodi, točnije na Maksimiru.

Pratitelji na društvenoj mreži su odmah primijetili kako ima dužu kosu nego prije.

Super friz’, jedan je od komplimenata koje je dobio, a u komentarima su se nanizala brojna srca i zaljubljeni emotikoni. 

Marko Ciboci se proslavio kao član žirija u showu 'Ples sa zvijezdama'
Robert Gašpert 

Inače, Marko je ranije samo za Story otkrio i drugu, privatniju te osobniju stranu.

'Realno moji komentari nisu strogi nego su konstruktivni i objašnjavaju na čemu se mora poraditi, no netko i ‘dobar dan’ može shvatiti kao nešto negativno ako to želi. Mislim da su svi kandidati iznimno talentirani, nekima samo treba manje, a drugima više vremena da savladaju sve informacije', rekao nam je tada Ciboci koji nije htio direktno otkriti je li zaljubljen, no priznao je kako u njegovom životu postoji netko poseban.

'Nažalost, kada se zaljubim, totalna sam budala', poručio je.