Plesni pedagog Marko Ciboci posljednjih mjesec dana jedan je od najkomentiranijih ljudi s domaće scene zbog britkog jezika i atraktivnog izgleda, a svi se pitaju tko je on zapravo.

On je vrhunski plesač u mirovini, plesni pedagog koji stalno radi na edukaciji i obrazovanju, svjetski putnik, magistar hortikulture i jedan od članova žirija u showu ‘Ples sa zvijezdama’ Nove TV.

Kad sve to uzmemo u obzir, ne zamjeramo Marku Cibociju što je hladan kao špricer pri ocjenjivanju. Markantni 40-godišnji Zagrepčanin samo za Story otkrio je i drugu, privatniju i osobniju stranu.

Marko Ciboci se sprijateljio s Frankom Batelić
Story Press 

'Sebe ipak smatram realnim, a realnost je ono što nam treba u životu. Uvijek stojim iza onoga što kažem. Ako biti realan znači biti strog, onda jesam strog. Mislim da čovjek prvo mora razmisliti što želi reći i da se sve može izreći i na pozitivan i na negativan način, no na nama je samo koji ćemo način izabrati', komentira 'nježni div' od 196 centimetara.

'Nisam išao na glumačku akademiju i nemam iskustva u tome pa se i ne trudim glumiti. Realno moji komentari nisu strogi nego su konstruktivni i objašnjavaju na čemu se mora poraditi, no netko i ‘dobar dan’ može shvatiti kao nešto negativno ako to želi. Mislim da su svi kandidati iznimno talentirani, nekima samo treba manje, a drugima više vremena da savladaju sve informacije', nastavlja Marko koji nije htio direktno otkriti je li zaljubljen, no priznao je kako u njegovom životu postoji netko poseban.

'Nažalost, kada se zaljubim, totalna sam budala', priznaje.

Marko puno putuje zbog prirode posla, a kad stigne u Zagreb, najviše voli biti kod kuće. 'Znam da nije baš ultra uzbudljivo to čuti, no nakon putovanja, to je ono što mi treba.'

'Čitam samo ono što me zanima da je vezano uz ples i edukaciju. Za ostalo nemam baš vremena. Od glazbe slušam sve što ima dobar ritam, nisam ljubitelj nekog pojedinog žanra nego kvalitetne pjesme. Isključujem turbo folk', nastavlja sudac koji se posebno povezao s Frankom Batelić.

'Mislim da smo svi u žiriji kliknuli, no možda smo ipak Franka i ja malo više. Druženja i tulumarenja nakon snimanja nema, barem ne zasad, na setu smo doslovce cijeli dan i nitko više nema snage ni za što. Dogovaramo se stalno za druženje, ali doći će valjda i to na red', zaključio je Marko.

Story Press, Instagram Marko Ciboci je najstroži član žirija 'Plesa sa zvijezdama'