Marko Ciboci predstavio se široj javnosti kao najstroži član žirija u showu 'Ples sa zvijezdama' i upravo je time osvojio mnoge gledatelje.

Plesni pedagog i umirovljeni plesač nedavno je proslavio 41. rođendan u Dubaiju. 'Vrijeme neće stati ni za koga, stoga se udobno smjestite, uživajte u vožnji i iskoristite ono najbolje', poručio je.

Ciboci na Instagramu privlači pažnju fotografijama sa svojih putovanja i često u prvi plan dolazi njegovo tijelo, koje je isklesao u teretani, i pokoja tetovaža. U fokusu su i njegove frizure, a pogledali smo kako je izgledao prije nego što je strogoćom osvojio gledatelje.

Bivši plesač je uvijek volio imati dužu kosu i posvećivao je dosta vremena tjelovježbi te se bavio aktivnostima poput planinarenja. No svojedobno je 'otišao korak dalje' pa je kosu potpuno obojio u plavo. Ipak, jedno razdoblje je imao i smeđu kosu. 

Marko Ciboci oduvijek je volio imati dužu kosu
Instagram 

Inače, Marko dobro skriva svoj ljubavni život, no otkrio je da ima 'posebnu osobu'. 'Svi imamo nekog posebnog u svom životu, pa tako i ja', rekao je u intervjuu za Story.

Priznao je i što ga osvaja. 'U prvom redu oči i osmijeh, no ako je težak karakter, onda može izgledati kako god, nula bodova', objasnio je Ciboci.

Također je otkrio kakav je kad se zaljubi. 'Nažalost, kada se zaljubim, totalna sam budala', istaknuo je Marko koji puno putuje zbog prirode svog posla, no kada stigne u Zagreb, najviše voli biti kod kuće.

Marko Ciboci obojio je kosu potpuno u plavo
Instagram 

'Znam da nije baš ultra uzbudljivo to čuti, no nakon putovanja, to je ono što mi treba. Čitam samo ono što me zanima da je vezano uz ples i edukaciju. Za ostalo nemam baš vremena. Od glazbe slušam sve što ima dobar ritam, nisam ljubitelj nekog pojedinog žanra nego kvalitetne pjesme. Isključujem turbo folk', ispričao je bivši plesač.

Kako se Marko mijenjao kroz godine, pogledajte u galeriji.

Instagram Marko Ciboci ima prepoznatljivu frizuru, a tijelo je isklesao u teretani