Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FRANKA BATELIĆ ZA STORY.HR O KĆERI: 'Doma je lunapark, ali ne mogu se žaliti'

Autor Antonia Hrvatin

Franka Batelić bila je na svečanom otvaranju novog Salona Franić u Zagrebu, a za Story.hr progovorila je o obitelji.

 Franka Batelić Izvor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Franka Batelić prvi se put službeno pojavila u javnosti, na svečanom otvaranju Salona Franić, poznatog frizerskog salona čiji je vlasnik Zvonimir Franić. 'Odlično sam. Nije mi prvi izlazak, ali prvi službeni je. Morala sam doći podržati Zvonimira. Suradnici smo i obitelj', rekla nam je.

Pjevačica je rodila kćer Gretu prije otprilike mjesec dana, a mi smo je morali pitati kako je beba. 'To ti je od nespavanja, kilogrami se samo tope. Nadam se da će stati uskoro. Doma je lunapark s klincima, ali super je sve, ne mogu se žaliti. Mala je dobra, Viktor ju je super prihvatio', rekla je.

 Franka Batelić pokazala liniju mjesec dana nakon poroda Izvor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Povezane vijesti

Novopečeni brat Viktor mamu je dočekao s košarom cvijeća nakon što je izašla iz rodilišta. 'Bio je preuzbuđen. Ja izlazim iz auta i vidim njega kako me čeka s cvijećem. Počela sam plakati, samo suze, hormoni, skrivam se iza auta, ne smije me vidjeti kao da plačem. Jako je pažljiv, odličan brat', dodala je.

 Kako je Viktor Ćorluka dočekao mamu Franku Batelić Izvor: Instagram

Viktor je u zadnje vrijeme bolestan, dodala je Franka. 'Nikada nije bolestan. Nisam imala doma ni toplomjer jer on godinu dana nije imao temperaturu i sad otkad je sestra došla, bio je dvaput bolestan. To je valjda od stresa', kroz smijeh je rekla Franka.

Ove godine na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru njezin suprug Vedran Ćorluka ne igra, ali je u Stožeru. 'Još veći stres mi je, odgovoran je za sve, kako se igra... Skroz drugačije proživljavam to sada, žao mi je da ne možemo biti dolje. Nadam se da ćemo dogurati što dalje. Brazil... Lopta je okrugla', rekla je.

U drugom mjesecu Franka će izdati novu pjesmu, a za Božić i Novu godinu bit će kod kuće s obitelji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image