'VIDI KAKO SU SLATKE': Ono što je Franka donijela u emisiju raznježilo je i stogog Cibocija

Franka Batelić je donijela Marku Cibociju nešto posebno.

Nova TV

Plesač Marko Ciboci poznat je po svojim oštrim komentarima i slovi kao najstroži član žirija u showu ‘Ples sa zvijezdama’, a posebno se zbližio sa simpatičnom, uvijek nasmijanom Frankom Batelić koja se pokazala kao dobra protuteža njegovoj strogoći.

Ovaj put je u show donijela cipelice svoje kćerkice Grete koju je dobila u braku s nogometašem Vedranom Ćorlukom, a objasnila je da ih je ponijela kako bi pomogla Marku da bude konstruktivan sa svojim kritikama.

Nova TV 

‘Molim te, Ciboci, samo konstruktivno. Tako da, ja sam donijela Gretine cipelice da ti pomognem da budeš konstruktivniji i da lijepo objasniš kako to ide’, rekla je Franka koja je cipelice pokazala nakon nastupa Frane Ridjana i Gabrijele Pilić.

‘Vidi kako su slatke’, komentirao je Ciboci kojeg je prizor cipelica raznježio, a na komentar voditelja Igora Mešina kako te večeri samo cipele stavljaju na stol, odgovorio je duhovito: ‘Bolje Gretine nego moje’.

Podsjećamo, Franka i Marko često objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a k rajem veljače, dok su najavljivali show, pjevačica je podijelila i njihov zajednički video na kojem mu iz šale prijeti prstom.

'I dalje mislim isto. Bolje ti je da budeš dobar i imaš razumijevanja prema našim zvijezdama i plesačima! Ok?', napisala je tad.

'Prema tebi sam uvijek dobar, a ostali...', odgovorio joj je Marko i dodao emotikon vraga.