BLOOM POKAZAO VELIKI ENTUZIJAZAM: Maja ga povela u restoran i pokazala kako se veseli delikatesi koju bi malo djece jelo

Maleni Bloom obožava jesti, a Maja je sad objavila nove fotografije iz restorana.

Instagram

Nakon što su obiteljski proslavili Uskrs, pri čemu pjevačica nije smetnula s uma niz fotografija iz njihova doma podijeliti sa svojim brojnim pratiteljima, Maja, Nenad i Bloom nastavljaju sa svakodnevnim životom.

Maja često ističe da njen mezimac, koji je nedavno proslavio drugi rođendan, nije baš izbirljiv oko hrane te je jednom komentirala da bi 'pojeo i opanak', a redovito dijeli i njegove fotografije na kojima Bloom uživa u poslasticama, bilo kod kuće ili u restoranu.

U siječnju ove godine, dok je obitelj boravila na predivnom Mauricijusu, Maja je pokazala kako Bloom prvi put u životu jede nešto što većina djece vjerojatno ne bi željela ni pogledati- sushi, a sudeći po onom što smo tad vidjeli, mališan nije imao problema s ovom delikatesom.

Instagram 

Čini se da mu se sushi svidio pa je Maja sad podijelila dvije njegove fotografije iz jednog zagrebačkog restorana gdje je mališan ponovo imao prilike uživati u sushiju.

Instagram 

'Woow sushi', napisala je uz fotku na kojoj vidimo kako se Bloom divi tanjuru sa sushijem koji mu je poslužen, a simpatičan detalj su dva štapića s kojima mu je Maja ukrasila kosu.

Instagram  Bloom Tatarinov jede sushi u restoranu

Na drugoj fotografiji Bloom se već bacio na hranu, a vidi se i da je dobio novi par štapića za jelo, kojima je pristupio vrlo entuzijastično.