'KAD SE MAMA DRZNE IZAĆI': Nikolina Pišek pokazala 'dramatične' poruke od kćeri tijekom rijetkog izlaska

Nikolina Pišek zablistala je na zabavi, no kćerkica je poželjela da se što prije vrati kući.

Instagram

Naša poznata voditeljica Nikolina Pišek ovih dana je došla u centar pozornosti javnosti kad je komentirala vijest da se u borbu oko imovine koja je ostala iza njenog pokojnog supruga Vidoja Ristovića uključila i njegova bivša partnerica Lana Janković, majka njegove kćeri Matee.

'Ja Matei nikad nisam osporavala ništa, ali njihove ambicije su malo prevelike. Sad stvarno mogu reći da više nemam obitelj s te strane. Sve je u rukama pravde i pravosuđa. Ja imam vrlo konkretne dokaze o svemu, tako da si ti ljudi rade nepotrebne troškove. Sve skupa je užasno i tendenciozno s njihove strane da me diskreditiraju i onemoguće, iako je vrlo jasno što je po zakonu i što kome pripada. Međutim, oni se pokušavaju ugurati u moju svojinu i vlasništvo, a ako ne, onda barem usporiti što je moguće više čitav taj proces kako bi ja izgubila ekonomsku snagu i iscrpila se sudskim procesima što je moguće više. A trenutno imam minimalno osam aktivnih procesa, ako ne i više', naglasila je Pišek za Jutarnji list.

Instagram 

Sad je pak pozornost privukla u puno ljepšem kontekstu. Naime, Nikolina se,među brojnim poznatim licima, pojavila na proslavi 20 godišnjice rada poznate hrvatske agencije za poslovanje nekretninama, a tom je prilikom zablistala u crnoj haljini s upečatljivim izrezom na torzu.

Fotografije sa zabave podijelila je na svom Instagramu pa smo tako mogli vidjeti kako se družila s Markom Grubnićem i Majom Šuput, ali pokazala je i kakve joj je poruke slala kćerkica Una Sofia.

Instagram 

Prva fotografija je Instagram. Druga je reality svake mame. Treća i četvrta su ukradeni trenuci ugurani između poziva i dramatičnih poruka o lektiri i ostalim gorućim problemima. A, ima i kad se majka drzne izaći’, napisala je.

Instagram 

Instagram 

U komentarima joj se javila i Sofija Milošević koja joj je poručila: ‘To je taj kiseli izraz lica na posljednjim slikama’ na što joj je Nikolina odgovorila da nju to tek čeka.