'AS TI GOSPE BLAŽENE': Severina se pohvalila rođendanskom čestitkom od jedne od najslavnijih holivudskih glumica

Severinu je oduševila rođendanska čestitka od slavne holivudske glumice.

Instagram

Jedna od najpoznatijih domaćih pjevačica, Severina Vučković, proslavila je svoj 51. rođendan. Slavila je s prijateljicama u jednom poznatom zagrebačkom restoranu, a na društvenim je mrežama pokazala djelić atmosfere.

Sad je na Instagramu podijelila neočekivanu čestitku koju je dobila, a nije skrivala koliko ju je oduševila. Naime, Severini je rođendan čestitala holivudska glumica Sharon Stone.

‘Zdravo, ljepotice, čujem da ti je rođendan. Sretna sam što ti mogu čestitati i poslati lijepe želje. Osobito zato što znam da si napravila puno dobrih stvari, jer je tvoj rad prekrasan i jer si tako dobra. Nadam se da ćeš imati predivan, ispunjen, magičan rođendan, a nadam se da ćemo se u toku godine i osobno upoznati’, rekla je Sharon u videu.

Ajme Gospe blažena, ne znam kako sročiti nešto o Sharon Stone… koja mi pritom i čestita rođendan. Još samo da mi se Gospa ukaže… Što reći nego hvala divnoj, prepametnoj (IQ 154) i jakoj ženi, majci, glumici, ikoni i idolu generacija, koja je učinila toliko dobra za žene. Koja je i slikarica, a izdala je i knjigu u kojoj, između ostalog, progovara o svojoj borbi za dijete, koje je mogla viđati samo jednom mjesečno. Prejaku ženu možeš samo, i očigledno, pokušati uništiti tamo gdje je najranjivija. Drugo ne postoji gdje je možeš slomiti. Sharon Stone živi vječno’, napisala je Severina.

U nastavku je otkrila da je za ovu čestitku zaslužna Ornela Amulić, javnosti najpoznatija po sudjelovanju u Big Brotheru, a koja danas radi kao producentica u Americi.

Petar Glebov/PIXSELL 

‘Hvala Ornela na ovom prekrasnom iznenađenju i poklonu’, poručila je Severina.

Inače, Severina je svoj rođendan obilježila i objavom fotografije na kojoj pozira potpuno gola, a koja je nastala u vrijeme kad je bila trudna sa sinom Aleksandrom. 

'(Kao) od majke (sam) rođena prije pedeset i jednog ljeta. Prije malo više od 11, i sama sam postala majka te sama osjetila što je to #bezuvjetnaljubav. Nema na svijetu ničeg ljepšeg, nego kad vam prvi čestitar bude malo čudo koje je raslo ispod vašeg srca', poručila je pjevačica.