NA LICU MU SE VIDE OSJEĆAJI: Tarika iz Zenice došao podržati otac kojeg ne viđamo gotovo nikad

Otac Tarika Filipovića došao je podržati sina na premijeri filma '42 sekunde'.

Story arhiva

Ovog ponedjeljka održana je premijera španjolskog filma '42 sekunde' koji govori o povijesnom uspjehu španjolske vaterpolo reprezentacije i osvajanju srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Barceloni 1992. godine, a u filmu je glumac Tarik Filipović utjelovio Dragana Matutinovića, legendarnog splitskog trenera koji je Španjolsku odveo do prvog olimpijskog odličja u vaterpolu.

Robert Gašpert 

Filipovića je na premijeri podržala cijela obitelj, supruga Lejla Filipović (46) te sinovi Arman (15) i Dino (20). Glumac je nosio sako na prugice, bijelu košulju, hlače i tenisice dok je Lejla blistala u ružičastom odijelu i zlatnim sandalama. Izgledali su zaljubljeno kao i uvijek.

Osim Lejle i djece, Tarik je imao još jednu važnu podršku u publici, svog oca Omera Filipovića koji je na premijeru doputovao iz Zenice.

Igor Soban/PIXSELL 

Tarikove roditelje, Omera i Seku, javnost gotovo nikad nema priliku vidjeti, a glumac rijetko objavljuje njihove fotografije na društvenim mrežama. Iznimku je napravio za svoj 50. rođendan, kad je tradicionalno pozirao uz tortu koju mu je pripremila mama, a ovaj put su s njim pozirali i roditelji.

'Mama, tata i mamina torta', napisao je uz fotografiju.

Instagram 

Iako im je sin televizijska zvijezda, njegovi se roditelji, koji žive u njegovoj rodnoj Zenici drže podalje od pogleda javnosti pa je ovaj put prisustvo njegova oca na premijeri mnogima bilo iznenađenje.