Sinoć je u prekrasnom ambijentu zagrebačkog Hilton Conference & Event Centera održana modna revija domaćeg dizajnera Roberta Severa pod nazivom Vere Fabula za proljeće 2023. godine.

Modnu večer u suradnji s magazinom Story oplemenila su i brojna poznata lica, kako na pisti, tako i u publici.

Modna revija Roberta Severa Vere Fabula
Robert Gašpert 

Jedna od gošća bila je i divna Lejla Filipović, bivša manekenka i supruga voditelja i glumca Tarika Filipovića. Zablistala je u crnom izdanju, a kako je nama otkrila, nije sve u 'velikim' markama. 

'Trenutno nosim haljinu iz Bershke. Jako mi se svidjela. Bitna je ljubav na prvi pogled i da se ugodno osjećam, a ne marka koja stoji na odjeći. Najčešće kombiniram street style komade s domaćim kreatorima', rekla nam je Lejla koja je za svog prijatelja Roberta Severa imala samo riječi hvale. 

Lejla Filipović na modnoj reviji Roberta Severa
Robert Gašpert 

'Mi se zaista znamo već jako dugo vremena. Žao mi je što nisam mogla prije doći, nekako smo se mimoilazili što se tiče revija. Rekla sam 'Na sljedeću dolazim kako znam'. Znamo se iz vremena dok je Robert još radio kao stilist kada smo nešto zajedno radili, snimali...Naravno, želim mu još puno uspješnih godina', dodala je Lejla koja je sa suprugom Tarikom Filipovićem 31. prosinca 2022. godine proslavila 15. godišnjicu braka. 

'15 godina braka, 17 veze. Jako brzo je prošlo... Razgovarali smo nedavno o tome i zaključili da imamo osjećaj kao da je prošlo pet, šest godina, a to je zaista prekrasno', kaže Lejla koja dodaje da posebna tajna odnosa i ljubavi ne postoji. 

'Ja uvijek kažem da se kod nas poklopilo mnogo faktora. Uz ljubav koja je na prvom mjestu, tu su i slični interesi koji nas povezuju. Naravno, razumijevanje i poštovanje, ali i puno toga što se poklopilo. Imali smo sreću, sličan odgoj i slične poglede na život, zato sve to zajedno u paketu odlično funkcionira', zaključila je bivša manekenka. 

Više fotografija s jučerašnje modne revije, pogledajte u našoj galeriji. 

Robert Gašpert Poznati na modnoj reviji Roberta Severa