NAKON NAJGLEDANIJEG NASTUPA: Mrle novim videom iz Liverpoola oduševio fanove

Damir Martinović Mrle na svojim je društvenim mrežama objavio novi videozapis iz Liverpoola koji je oduševio javnost.

Sanjin Strukić/PIXSELL

Otkako je Hrvatska prošla u finale Eurosonga, secira se svaki detalj nastupa.

Nevjerojatna je činjenica da je nastup Let 3 s polufinala i dalje najgledaniji s 1.8 milijuna pregleda, a trenutno se može veseliti i činjenici da na kladionicama nisu stajali nikad bolje.

Let 3, Mama ŠČ na Eurosongu 2023.   YouTube

Odmah nakon polufinala nalazili smo se na 17. mjestu, no sad smo se popeli na 13., a kladionice nam daju jedan posto šanse da odnesemo pobjedu u subotu navečer.

Najviše šanse, čak 48 posto, ima švedska predstavnica Loreen, a iza nje je finski reper Käärijä te ukrajinski duo Tvorchi.

Ispred Hrvatske još su Francuska, Španjolska, Izrael, Norveška, Ujedinjeno Kraljevstvo, Italija , Austrija, Češka i Armenija.

Inače, Mrle je na društvenim mrežama objavio novi videozapis koji je osvojio javnost. Naime, Liverpoolom je prošetao u crnom izdanju koje je posebnom tranzicijom, koja je veoma popularna u svijetu influencera, zamijenio izdanje u njegov dobro poznat mantil.

'Fuksija je moja boja', napisao je uz video i pokazao svoju modnu transformaciju.

Inače, sinoć su dečki iz benda gostovali su u noćnom kubu Supper Club u Blundell Streetu u Liverpoolu. Tamo se održala drag queen zabava, a njih su pozvali da prisutnima nešto otpjevaju.

Sanjin Strukić/PIXSELL 

Međutim, Prlja se ostao odmarati u hotelu jer se prije polufinala prehladio što se i osjetilo u njegovom glasu.